Irland – våre mest populære skoler

Utsikt over strand og blått hav i Irland

Når du reiser til Irland med vårt Select High School-program velger du selv hvilken skole som passer deg best. Irland har noe for enhver smak, her finner du et stort utvalg av skoler med en variasjon av fag og idretter. Kanskje vet du hvor i Irland du ønsker å bo, eller er det spesielle fag som er viktig for deg – vi hjelper deg med å finne den perfekte matchen!

I Irland tilbyr vi skoler som passer deg som går musikk, dans og drama, idrett, medier og kommunikasjon, design og arkitektur - i tillegg til studiespesialiserende, så klart! Vi har et stort utvalg av skoler i Irland, under finner du er utvalg av skoler som vi samarbeider med.

Husk at du får støtte fra Lånekassen dersom du reiser i VG2

Breifne College - en high school i Cavan

Skolebilde fra Breifne College

Breifne College er en populær high school, like utenfor byen Cavan. Skolens mål er å skape forutsetninger der studentene oppnår sitt fulle potensiale; intellektuelt, moralsk, fysisk og sosialt. Resultatet av dette er at Breifne college har en fantastisk track record i studenter som oppnår topp eksamensresultater! Den akademiske læreplanen suppleres med et omfattende utvalg av personlige utviklingsprogrammer og aktiviteter utenom læreplanen. Den nye skolebygningen har topp moderne fasiliteter, inkludert et multifunksjonelt treningsstudio og velutstyrte kunstrom, laboratorier og IT suiter.

Cavan er hjemsted for vakker natur og sjarmerende landsbyer. Cavan ligger en 90-minutters togtur fra Dublin sentrum, og er det perfekte plasseringsområdet for studenter som ønsker en autentisk irsk opplevelse i liten by, mens de fremdeles har lett tilgang til hovedstaden for helgedagsturer. Cavan grenser til Nord-Irland, dette gjør også veien til Belfast, hovedstaden i Nord-Irland kort!

Meld inn din interesse

Our Lady’s Secondary School – en high school i Belmullet

Our Ladys Secondary School - High School i Irland

Our Lady’s Secondary School ligger i byen Belmullet, Co. Mayo, på vestkysten av Irland. Her tilbys en high school som gir en helhetlig utdannelse der akademisk dyktighet oppmuntres og utviklingen av hele mennesket, åndelig, følelsesmessig, sosialt og kulturelt, har stor betydning. Studenter har tilgang til toppmoderne fasiliteter, og det tilbys et bredt spekter av aktiviteter utenom læreplanen, der alle studenter oppfordres til å delta. Skolen har en fantastiske campus, rett ved vannkanten, noe som gir studentene vakker utsikt så langt øyet kan se!

Co. Mayo blir beskrevet som en lekeplass for de eventyrlystne, ta en rask titt på den på kartet for å se hvorfor! Med milevis av kystlinje langs Wild Atlantic Way, gir Mayos plassering mye å se og gjøre, inkludert spennende aktiviteter som fiske, kitesurfing, coasteering, kajakkpadling, fotturer og sykling. På fritiden kan studentene glede seg over å utforske lokalområdet, gå på noen av de høyeste sjøklippene i Europa, og bli med på båtturer til nærliggende øyer som Achill, Irlands største øy. Studentene får en varm velkomst i Co. Mayo, hvor lokalbefolkningen er kjent for sin sjenerøse natur!

Meld inn din interesse

Marian College – high school i Dublin

Marian College High School i Irland

Marian College er en gutteskole som ligger i det velstående Sandymount-området i Dublin. Skolen tilbyr et bredt spekter av fag og har et omfattende program utenom læreplanen, inkludert en rekke idretter. Skolen ligger et steinkast fra Aviva Stadium, hjemmet til irsk fotball og rugby, og skolen har sitt eget svømmebasseng i full størrelse. Skolens beliggenhet, fremragende fasiliteter og eksepsjonelt talentfulle lærere gjør Marian College til en av Dublins mest anerkjente skoler.

Dublin er en liten hovedstad med et stort rykte og er kjent for å være en av de mest livlige og innbydende byene i verden! Ungdommelig og kosmopolitisk, det er det perfekte sted å velge for internasjonale highschool-studenter som ønsker å oppleve det irske livet i et spennende miljø. Med sjarmerende brosteinsbelagte gater, spennende butikker, attraksjoner og museer i verdensklasse, tilbyr Dublin uendelige muligheter for moro og læring.

Meld inn din interesse

Christ King Secondary School – high school i Cork

High School studenter på Christ King Secondary High School

Christ King er en moderne high school for jenter, med rike tradisjoner. Skolen tilstreber akademisk fortreffelighet gjennom en omfattende læreplan. De tilbyr en moderne utdannelse, designet for å støtte prestasjoner og utfordringer. Skolen er kjent for å ha omsorg for hver enkelt student og er anerkjent for en veldig positiv læringsatmosfære. Utover klasserommet har Christ King-studenter et vell av sportslige og utenomfaglige muligheter for å holde studentene opptatt.

Cork er Irlands nest største by og blir ofte referert til som 'den virkelige hovedstaden! Det historiske sentrum ligger ved bredden av elven Lee, og tilbyr fantastiske kultur- og shoppingmuligheter, samt mange spennende ting å gjøre og steder å utforske. Byen er virkelig den perfekte blandingen av kosmopolitisk byliv og en tradisjonell hjemmekoselig irsk atmosfære, noe som gjør den til et veldig populært valg for internasjonale studenter.

Meld inn din interesse

St. Brigid's Secondary School - high school i Kilkenny

Musikkstudenter på St. Brigid's Secondary School - high schook i Kilkenny

St. Brigid's Secondary School er en kristen high school, med et positivt og støttende miljø som fronter gjensidig respekt og rettferdighet. I tillegg til akademiske klasser, kan St. Brigid's College skilte med moderne fasiliteter, inkludert musikk, kunst og vitenskapslaboratorier, datarom, språklaboratorium, forelesningsteater, et treningsstudio med full scene og en idrettshall. Høyt kvalifiserte og erfarne lærere gir studentene etgodt grunnlag for videre studier. Studentene ved St. Brigid's har et stort utvalg av utenomfaglige aktiviteter, inkludert fremragende musikk og idrettstilbud.

Kilkenny er en av Irlands vakreste byer med berømte slottog brosteinsbelagte gater. Byen har en livlig kunst-, håndverks- og kulturscene. Studenter som velger seg Kilkenny vil ha mye å utforske!Med grønne åser,innbydende byer og landsbyer, gir Kilkenny det perfekte miljøet for å oppleve Irlands berømte gjestfrihet, samtidig som det ligger i en rimelig avstand fra større byer; Dublin, Limerick og Cork.

Meld inn din interesse