Velg område i Irland

Med Explorius får du en unik mulighet til å velge hvor i Irland du skal tilbringe utvekslingsåret på videregående.

Når du søker om å reise på Classic High School-programmet garanterer vi at du blir plassert i området du velger. Områdegaranti gjelder så lenge vi har flere plasser igjen til det bestemte området, og søknaden din til Irland blir godkjent. 

Sørg for å søke tidlig – vi har rullerende påmelding!

Søk om å reise på utveksling

Våre områdevalg i Irland

Du kan velge blant et utvalg regioner, eller byliv, i Irland.

Les mer om du ulike områdene under. Du finner de i alfabetisk rekkefølge.


Regioner – velg regionen du foretrekker

Hvis du vet hvilket område i Irland du kunne tenke deg å bo i, har du mulighet til å velge region på forhånd.

Du kan for eksempel velge å tilbringe skoleåret i Cavan, Monaghan eller Cork County.


Priser for områdevalg

 

Donegal

Donegal har flotte slott, en lang kystlinje og flere fjell. Det er et populært område for turister som ønsker å oppleve det beste av dette vakre landet. Området bør absolutt settes på bucket-listen!

Cavan

Cavan er et populært område som byr på idylliske omgivelser. Her finner du mange innsjøer, elver, berg og fjell. Ved å velge Cavan er sjansen også god for at du får muligheten til å besøke Nord-Irland i løpet av utvekslingsåret.


Cork

Cork er Irlands største region, og her finner du også den populære byen med samme navn. Som utvekslingsstudent sør i Irland, får du et utvekslingsår blant sjarmerende småbyer, slott og landets lengste kystlinje.


Kilkenny

Hvis du ønsker et nærmere innblikk i det historiske Irland, er Kilkenny valget for deg. Her finner du flere historiske steder, inkludert Dunmore grottene, ruinene av klosteret i Kells, St. Canice katedralen og Kilkenny slottet.


Mayo

Hvis du vil bo i et mindre område og oppleve en mer landlig del av Irland, kan Mayo den perfekte regionen for deg. Her kan du nyte et rolig utvekslingsår med frisk luft og helt utrolig natur.


Monaghan

Monaghan er en liten, men populær region som ligger sør for Nord-Irland. Her har du godt muligheter for å spille golf, vakre innsjøer og skogområder.


Tipperary

Utforsk livet på landet i Tipperary! Tipperary ligger sentralt i Irland, og er kjent for jordbruk. Den største byen er Clonmel, som har 17 000 innbyggere. Det er en sjarmerende region å tilbringe utvekslingsåret i.


Waterford

Waterford ligger i sørøst i landet. Her finner du historiske byer (Waterford er faktisk Irlands eldste by), vakre turløyper med fantastisk utsikt og flere strender. Perfekt for deg som vil kan tenke deg å tilbringe mye tid utendørs i løpet av året i Irland. 

Søk om å reise på utveksling

 

Byvalg

Hvis du liker deg blant mennesker, kaféer og butikker, kan du velge vårt Town Life.

Town Life 

Hvis du vil tilbringe året i en av Irlands koselige byer kan du velge “Town Life” i søknaden din. Med dette tilvalget garanterer vi at du ikke plasseres på landet, i et urbant område i Irland. 

Priser for områdevalgSikre ditt områdevalg i Irland 

Avtal er gratis og uforpliktende intervju hvor vi forteller med om utveksling i Irland og våre områdevalg.

Start søknadsprosessen snart! Vi har et begrenset antall plasser per område, og de mest populære områdene blir fulle først.

Hvis du ønsker å vite nøyaktig hvor i Irland du skal tilbringe året, anbefaler vi at du ser på vårt Select High School- og Boarding-program.

Søk om å reise på utveksling

 

<< Tilbake til Irland