Månedens skole: Loreto College – St. Albans

London utveksling

Pulserende byer, sjarmerende landsbygder, shopping, musikk og kunst – Storbritannia har mye å by på! Som utvekslingsstudent vil du få opplevelser du sent kommer til å glemme.

Drømmer du om å gå på skole like utenfor en av verdens mest besøkte byer? Da passer Loreto College perfekt for deg. Med vårt utvekslingsprogram Storbritannia Select kan du velge blant utvalgte skoler i Storbritannia og finne skolen og området som passer deg best.

Denne måneden får du kr 8 000,– i rabatt på programprisen til Loreto College.

Loreto College – St. Albans

Loreto College ligger kun 15 minutter utenfor London sentrum og er en av Englands høyest rangerte skoler. Skolen tilbyr et bredt spekter av fag på høyt akademisk nivå. Her får du mulighet til å gå på en prestisjefylt skole som vil forberede deg på utfordringene og forventningene du kommer til å møte på senere i arbeidslivet.

Interesseklubber er også en stor del av skolen. Velg blant musikk-, drama-, debattklubb og mye mer. Dette er en perfekt måte for deg å bli kjent med dine nye klassekamerater!

Kunne du tenke deg å begynne på Loreto College høsten 2018?

Start søknadsprosessen i dag og få kr 8 000,– i rabatt på programavgiften når du melder deg på programmet.
Close
Takk for din interesse i Explorius Norge. Explorius Norge er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"