Månedens skole: St. Finian’s Community College

ferie

Månedens skole ligger i Irland og passer perfekt for deg som ønsker å tilbringe ditt utvekslingsår i et land kjent for sin fantastiske natur, sjarmerende slott og vennlig mennesker.

St. Finian's Community College er en videregående skole med fokus på elevene. Med høy akademisk standard og et bredt utvalg aktiviteter så er St. Finian's er perfekt skole for deg som utvekslingsstudent. Her vil du garantert trives!

Fremmedspråk Tysk, fransk, spansk 
Aktiviteter  Basketball, fotball, dramaklubb, musikklubb, skolebank, skoleteater, konserter m.m.

Skolen ligger like utenfor Dublin City i byen Swords som har 42 000 innbyggere. Swords har blitt kåret til en av de beste stedene å bo i Irland! 

Bestill er intervju med Explorius innen den 31. mars og få kr 8 000,– i rabatt på programprisen til St. Finian’s Community College i Irland. Alt du trenger å kjøre er å skrive "kampanje" i kommentarfeltet når du bestiller intervjuet. 

Programpris skoleåret 2018/19  

 Skole Pris 
 St. Finian's Community College kr 137 900,–
 Pris dersom du bestiller intervju i mars 2018  kr 129 900,– 

 

Vil du vite mer om livet som utvekslingsstudent i Irland? Les våre studentblogger.

Close
Takk for din interesse i Explorius Norge. Explorius Norge er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"