Velg ditt område i USA

Med Explorius får du den unike muligheten til å velge hvor i USA du skal tilbringe utvekslingsåret ditt.

Når du søker om å reise på utveksling med vårt Classic High School-program garanterer vi at du får plassering i det området du har valgt, så lenge du oppfyller programkravene og vi har flere plasser igjen i området du ønsker. Vi har nemlig et begrenset antall plasser per område og mange av dem er svært populære, så sørg for å sikre deg en plass før det er for sent:

Florida -  kun 1 plass igjen!

Colorado - kun 1 plass igjen!

Sunshine States - 2 plasser igjen

Til deg som søker sol og varme:

Florida - kun 1 plass igjen

Sol og varme, vakre strender og gode shoppingmuligheter gjør det enkelt å nyte livet i Florida. Sørg for å sette Key West på ønskelisten dersom du velger Florida som ditt område – omgivelsene her er helt utrolige.  

Eller kanskje du trives best i et varierende klima? 

Colorado - kun 1 plass igjen!

Er du glad i å stå på ski eller snowboard? Da er Colorado staten for deg. Colorado ligger i Rockey Mountain regionen og er hjemmet til kjente byer som Aspen, Denver og Colorado Springs. Her finner du imponerende nasjonalparker og fantastiske skimuligheter. Et utvekslingsår i Colorado vil definitivt være en opplevelse utenom det vanlige. 

 

Andre områdevalg:

Sunshine States - 2 plasser igjen

Ønsker du et utvekslingsår som er fylt med sol og varme? Da er Sunshine States det rette valget for deg! Ved å velge dette kan du tilbringe utvekslingsåret ditt i et ev de mest solfylte statene i USA, som er enten Nevada, Arizona, New Mexico, Texas, Oklahoma, Arkansas, Louisiana, Mississippi, Alabama, Tennessee, Florida, Georgia, South Carolina, eller North Carolina. 

Valget er ditt!

Vi har flere områder å velge blant, så hvis du kunne tenke deg et annet sted i USA så kan du selvfølgelig også velge det. Men uansett hvor du vil, så har vi begrenset med plasser - så her gjelder det å være tidlig ute.