Reisen til vertslandet


I programavgiften inngår tur/retur billett til din destinasjon fra Oslo.

Reiser du til et land hvor Soft Landing Camp ikke er tilbudt, eller din skole ønsker at du skal være på plass til en viss dato, er det mulig at du må reise alene frem til din sluttdestinasjon. Men bekymre deg ikke, vi kommer til å gå gjennom hele reiseruten din sammen før avreise, og nødtelefonen er alltid på!

Over 95% av våre elever flyr i grupper til sin destinasjon. Når du reiser fra ditt vertslands flyplass til din vertsfamilie, er det mest sannsynlig at du reiser alene. I de tilfellene hvor det enkleste for studenten er å ta buss eller tog til sluttdestinasjonen booker vi reisen deretter. Når du endelig er fremme blir du alltid møtt av vertsfamilien din og/eller din lokale representant!
Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.