Avreisemøter


Delta på avreisemøte og få informasjonen du trenger før du reiser på utveksling! Dette er den perfekte muligheten for deg og dine foresatte å få svar på spørsmålene dere har.

God forberedelse er nøkkelen til et vellykket utvekslingsår. Avreisemøtet vårt er obligatorisk for studenten og minst én foresatt. Vi tar for oss temaer som søknadsprosess, livet hos en vertsfamilie, kultursjokk, omvendt kultursjokk og mye mer. 

Velkommen!

 

Har du spørsmål om møtene, er du velkommen til å ta kontakt.

"Jeg var veldig fornøyd med møtet. Det var alle tiders å komme på dette møtet og snakke med dere og høre litt mer om hva vi skulle gjøre, og huske på og ta med osv. og også få et ansikt på dere som arbeider i Explorius. Det er godt å føle litt trygghet all den tid vi «legger våre barns skjebne i deres hender» i et års tid fremover. Jeg vil gi dere en sekser for dette møtet!"
 — Liv, mor til Lisa

"Æres den som æres bør! Get Ready møte i dag var veldig godt gjennomført! Veldig god stemning også. Victoria er imponerende dyktig. Hun leder møtet veldig profesjonelt og er genuint flink. Fin balanse mellom alvor og humor. Fint å få med tidligere studenter også; tydelig at Sandra er en del av Explorius- familien, hun fortalte med ekte engasjement og glede! Hele opplegget var en suksess. Klapp dere godt på ryggen. Det understreker bare min hittil positive opplevelse med dere som organisasjon. Jeg skal fortsette å skryte av dere." 
— Vivian, mor til Sofia

"Avreisemøtet var nødvendig for å få viktig informasjon, forberede seg på å reise på utveksling og ikke minst for å begynne å glede seg! Møte ble aldri uinteressant, informasjonen var presis og viktig! Jeg likte godt at både studenter og foreldre fikk muligheten til å stille spørsmål gjennom hele møtet. Høydepunktet var å høre hvordan tidligere studenter og de som er på utveksling mens vi var på møtet hadde det, og deres erfaringer. Dette var også en gylden mulighet til å komme i kontakt med andre som også skal reise på utveksling!" 
— Aleksandra, utvekslingsstudent

Påmelding til informasjonsmøte