Delta på våre informasjonsmøter

Utvekslingsstudenter klare for high school sport

Velkommen til våre informasjon –og inspirasjonsmøter!

I løpet av året kommer vi med en rekke digitale informasjonsmøter.

Har du akkurat hørt om utveksling og ønsker å lære mer om dine muligheter for å bli utvekslingsstudent, bør du delta på våre introduksjonsmøter.

Har du alltid hatt ett ønske om å reise på utveksling, men har spørsmål rundt det praktiske, eller det økonomiske? Hvilke språkfag du kan få i USA, om du kan du bli med på skolens fotballag eller hva spanske vertsfamilier egentlig synes om vegetarianere? Da kan du delta på en av våre mer spesifike destinasjonsmøter


Kommende møter

Alle kommende møter vil bli holdt online. Du finner registreringsskjemaene lenger ned på siden.      


Webinar – Dual Diplom

Dato: Fredag, 16 juli | Tid: 17:00 

Vi er glade for å kunngjøre et nytt og unikt samarbeid mellom Explorius og den prestisjetunge amerikanske boarding skolen, Washington Academy. På grunn av samarbeidet kan vi nå tilby alle studentene våre muligheten til et amerikansk videregående diplom fra en av de eldste akademiene i USA

Dual Diploma gir alle våre studenter muligheten til et amerikansk high school diplom online. Alt som trengs er to kurs i løpet av året i USA og fire kurs fra Washington Academy online plattform.

Bli med på webinaret vårt 16. juli for mer informasjon om hvordan du kan ta et norsk videregående vitnemål og et amerikansk high school diplom!

Registrer deg i skjemaet under for å få en lenke til møtet. Møtet er gratis og uforpliktende.

 

På informasjonsmøtene våre har du muligheten til å stille spørsmål om programmene og situasjonen i hvert land, men det er selvfølgelig også mulig å bare sitte og lytte. Alle møtene er gratis og uforpliktende. Les mer om hva hvert møte inneholder, og registrer deg i skjemaene nedenfor.


Passer ingen av møtene deg?

Avtal et personlig møte med oss, det er som alltid gratis og uforpliktende.