Forsikringspriser

priser utveksling

Det er obligatorisk å tegne en forsikring gjennom Explorius som dekker studenten gjennom hele oppholdet. Forsikringen er laget spesielt for utveksling og dekker sykdom, ulykke og ansvar. 

Prisen for forsikringen er kr 7 995,– for land utenfor Europa, og kr 4 995,– for land innenfor Europa. Kontakt oss for fullstendig oversikt over vilkårene. 

Standard avbestillingsforsikring: Classic kr 695,– og Select kr 1 500,– 
Dersom studentens foresatte eller søsken skulle komme ut for en ulykke, med alvorlig skade, alvorlig sykdom, eller ved dødsfall som hindrer studenten i å reise, vil hele programprisen bli refundert med unntak av depositum. Dette krever dokumentasjon fra lege hvor det oppgis grunn.

Utvidet avbestillingsforsikring: Classic 10 % av programprisen og Select kr 15 000,–
Med utvidet avbestillingsforsikring kan studenten avbestille uten grunn og trenger heller ikke dokumentasjon fra lege. Studenten får tilbake hele programprisen med unntak av depositum så lenge avbestillingsskjema kommer inn mer enn en uke før avreise. Ved avbestilling mindre enn syv dager før avreise trer betingelsene for standard avbestillingsforsikring i kraft.

Risikosportforsikring*

Om du skal delta i en risikosport eller -altivitet  er det viktig at du er dekket av risikosportforsikring. Alle studenter som skal reise til Australia og New Zealand må kjøpe risikosportforsikring. Risikosportforsikringen koster kr 995,–. 

*Risikoforsikringen dekker ikke aktiviteter vurdert til å være ekstremsport.

Kontakt oss for mer informasjon om hva risikosportforsikringen dekker. 


Close
Takk for din interesse i Explorius Norge. Explorius Norge er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"