Få rabatt på utvekslingsåret ditt


Rabatt om du allerede har en vertsfamilie i vertslandet ditt
 
Om du skal på Classic High School-program, og du allerede har en vertsfamilie kan du fortsatt reise med Explorius. Det er visse kriterier som må oppfylles for at familien skal bli godkjent som din vertsfamilie; de kan ikke være i slekt med deg, og de kan ikke snakke norsk. Om familien blir godkjent vil du kunne få kr 5 000,– i rabatt. Denne rabatten kan ikke kombineres med søskenrabatt.

Skal du på Select High School-programmet kan du også ha din egen vertsfamilie og få rabatt. Vi ber deg ta kontakt med oss på Explorius kontoret for å få vite mer om rabattmulighetene. Om vertsfamilien ønsker vertsfamiliestipend som vi betaler i Select High School-programmet vil rabatten være det samme som i Classic High School-programmet.

Søskenrabatt 

Vi tilbyr deg kr 5 000,– i rabatt, dersom en av dine søsken har vært utvekslingsstudent med Explorius ELLER en annen organisasjon. For å få denne rabatten trenger vi skriftlig dokumentasjon fra organisasjonen.

Bli vertsfamilie– få rabatt på utvekslingsåret!

Vi tilbyr kr 15 000,– i rabatt på programavgiften etter endt studieår, dersom din familie tar imot en utenlandsk student her i Norge i ett år. Tar dere imot en student i minst 5 måneder får dere kr 7 500,– refundert når utvekslingseleven reiser hjem. Se her for mer informasjon om å være vertsfamilie.