Inkludert i programprisen


Dette er inkludert i våre Select High School-priser: 

Skoleplass

Når du bestemmer deg for hvilken skole/hvilket skoledistrikt du ønsker, kontakter vi skolen for å være sikker på at det finnes en plass til deg. Skolen vil så gi oss en skriftlig bekreftelse på at du er garantert enn plass. 

Undervisning
På Select High School-programmet kan det forekomme tuition fee (skolepengeavgift), avhengig av skole og program. Mindre kostnader som bøker og aktiviteter betaler du direkte til skolen.

Utvalgt vertsfamilie

Når skolen har bekreftet plassen din begynner vi å lete etter en vertsfamilie til deg. Alle vertsfamilier går gjennom en bakgrunnssjekk og får besøk av samarbeidspartneren vår eller skolen før de kan bli godkjent som vertsfamilie.

Betaling til vertsfamilien

På Select High School-programmet får vertsfamiliene et økonomisk bidrag når de velger å ta i mot en utenlandsk student. Bidraget gjør det lettere å finne vertsfamilier i større byer og med rimelig avstand til skolene.

T/R flybillett til sluttdestinasjonen din

Avganger til sluttdestinasjonen din fra Oslo.

Soft Landing Camp i New York

Soft Landing Camp er en perfekt start på skoleåret i USA. Soft Landing Camp inngår for deg som reiser til USA. Du får med deg to sightseeingturer med guide, en hel del shopping, i tillegg til en siste forberedelse til utenlandsoppholdet ditt. Soft Landing Campen varer i 5 dager.

Orientation ved ankomst

I Canada, Australia og på New Zealand får alle utenlandske studenter, ved ankomst, en kort introduksjon til landet, kulturen og skolesystemet. Disse såkalte “orientations” holdes som oftest på skolen.

Lokal kontaktperson

Alle studenter får en lokal kontaktperson. I USA er det organisasjonenes egne utpekte kontaktpersoner, mens det i Canada, Australia og på New Zealand som oftest er en person utpekt av skolen.

Informasjonsmøter for studenter og foreldre

Innen avreisen må du og foreldrene dine komme på et obligatorisk informasjonsmøte, Get Ready. Møtene holdes i Oslo, Skien, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim, Tromsø og Bodø. Eventuelle reiseutgifter til og fra møtet må dere stå for selv.

Informasjonsmateriale

Vi oppfordrer deg til å lese nøye gjennom den informasjonen vi sender deg innen avreise. Tenk på at du vil trenge denne informasjonen i løpet av året, så ta det med deg til vertslandet.

Garantert plassering

Så snart du har blitt godkjent av skolen, garanterer Explorius plasseringen din.

Året ditt i utlandet gjør det mulig for en afrikansk elev å gå på skole

For hver student som reiser med Explorius sponser vi et års skolegang for en elev fra Gambia.

Close
Takk for din interesse i Explorius Education AS. Explorius Education AS er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"