Online Cambridge eksamensforberedende kurs

Cambridge-eksamener – åpne dørene til 25 000 universiteter og mer!

Et av målene våre er å øke studentenes sjanser til å bo, jobbe og studere i engelsktalende land og nesten hvor som helst i verden! 

Cambridge engelskeksamener er svært anerkjente, og et kvalitetsbevis på gode språkkunnskaper. Eksamenene er anerkjent av over 25 000 universiteter, arbeidsgivere og myndigheter rundt om i verden, og er et must for alle studenter som ønsker å utvide horisonten for fremtiden. 

Derfor har vi laget et skreddersydd eksamensforberedende kurs til deg!  

Kurset er først og fremst rettet mot studenter som går på videregående skole i et engelsktalende land, så arbeidsmengden er 2-3 timer i uken, med fokus på eksamensteknikk og praksis, fremfor tilfeldig språkarbeid. 

Meld din interesse

Dette er nøkkelfunksjonene: 

Kurset fokuserer på B2 First-eksamen og C1 Advanced-eksamen, disse formatene er nesten identiske. Studentene bruker de første tolv ukene på B2, for å gjøre seg trygge før de går videre til C1. 

Studentene får tilgang til alt materialet via Google Classroom og skriver inn svarene sine på nettet. Lærerne ser på svarene, og spiller inn en liten video med tilbakemeldinger og råd, som sendes tilbake til studentene påfølgende uke.  

Fokuset er på lytting, lesing og grammatikk. Dette er de viktigste områdene for å oppnå god karakter på selve eksamenen. På slutten av kurset vil det bli noe oppgaveskriving, men dette holdes til et minimum.  

Kurset starter i september og avsluttes første uken i juni. Vær likevel oppmerksom på at studenter kan bli med når som helst og få tilgang til øvelsene de har gått glipp av. 

Det er mange fordeler med å melde seg på kurset: 

  • Enkel tilgang via Google Classroom
  • Fokus på de viktigste områdene: lytting, lesing og grammatikk 
  • Tips til selvstudier  
  • En veileder er alltid tilgjengelig via e-post for å svare på engelskspråklige spørsmål som studentene ønsker å stille 

Å ha en Cambridge-eksamen er et must-have for studenter. Du får alt dette for bare €250.

Meld din interesse

Er du usikker på om dette passer deg? Prøv før du betaler!

Gå til classroom.google.com og bli med i klassen ved å skrive inn klassekoden uo7pdxi. Start med Uke 1 lytting, Uke 2 lesing og bruk av engelsk. Deretter vil du få tilbakemeldinger på arbeidet.

Hvor skal jeg ta Cambridge-eksamen?

Det er over 2800 eksamenssentre i 130 land; søk etter din nærmeste på; www.cambridgeenglish.org/find-a-centre/find-an-exam-centre

Meld din interesse

Vil du ha mer informasjon om forberedelseskurset til Cambridge eksamen? Meld din interesse i skjemaet nedenfor!