Educatius English Prep Camp - Engelsk språkkurs

Online språkkurs for utvekslingsstudenter


Å dra på utveksling er et spennende og livsendrende eventyr, men det er også naturlig å føle seg nervøs for det kommende året i utlandet. Tanken på å møte nye situasjoner og utfordringer i et fremmed land, og i tillegg håndtere disse situasjonene på engelsk, kan noen ganger være litt skummelt. Den beste måten å få en god start på oppholdet ditt er å sørge for at engelsken din er så god som mulig!

På vårt online engelskkurs, Educatius English Prep Camp, bruker vi morsomme og interaktive aktiviteter for å forbedre engelsken og forberede deg på alle mulige situasjoner du kan møte i ditt nye hjemland. Kurset er designet spesielt for utvekslingsstudenter som skal til USA, Canada, Storbritannia, Irland, New Zealand eller Australia. 

Meld deg på

Aktiv læring i små grupper

Vi tror at språkundervisning ikke er noe som bør gjøres i store grupper. Derfor har alle våre klasser maksimalt 10 studenter. Alle klassene holdes live, og fokuserer på at studentene deltar aktivt i oppgavene. Grammatikk er en del av programmet, men fokuset vil være på å lytte, snakke og samhandle med læreren og klassekameratene.

Lær om ditt fremtidige hjemland

Klassene vil fokusere på ditt fremtidige vertsland, og det vil gi deg en introduksjon til deres kultur, mennesker og livsstil. Du vil lære gjennom spill, som Kahoot, og diskutere klipp fra lokale filmer og TV-programmer. Å blande morsomme læringsaktiviteter med interessante nye fakta vil ikke bare forbedre språket ditt - det vil også gi deg en unik forståelse av hva du kan forvente av din nye skole, lærere og vertsfamilie.

Møt andre utvekslingsstudenter

Engelsk språkkurs gir deg også en sjanse til å møte andre utvekslingsstudenter som forbereder seg på å ta fatt på det samme eventyret som deg. tanker, erfaringer og forventninger, med noen som virkelig forstår og kan forholde seg til det du føler.

Fordi det er et online kurs, kan vi ha en blanding av internasjonale studenter. Du kan ende opp i en klasse med en italiensk, tysk, fransk, svensk, norsk, dansk og finsk student!

Engelsktalende og erfarne lærere

Vi har et profesjonelt team bestående av 45 lærere. Alle lærerne våre har engelsk som morsmål, er sertifisert og har minst to års erfaring med undervisning på engelsk. Vi lager også vårt eget unike materiale for alle klassene våre, så det er skreddersydd for utvekslingsstudenter som forbereder seg på å reise til utlandet. I tillegg justerer vi materialet og timene, avhengig av det som skjer i vertslandet.

Meld deg på

Klasser tilpasset ditt nivå

Alle klassene gjennomføres 100% på engelsk, men vanskelighetsgraden tilpasses din nåværende språkkunnskap. Du vil bli evaluert og deretter plassert sammen med studenter på samme nivå, og vi vil jobbe med skreddersydd materiale for å gjøre læringen din så effektiv som mulig; slik at du alltid vil få de riktige oppgavene for å forbedre ditt ordforråd og dine sosiale ferdigheter.

Gjør deg godt forberedt på året i utlandet

Vårt engelske språkkurs, Educatius English Prep Camp, avholdes på lørdager fra 10.00-13.45 (med 15 minutters pause). Du får 35 timer med interaktive og morsomme aktiviteter med en engelsktalende lærer og en liten gruppe spente utvekslingsstudenter. På slutten av kurset vil du ha forbedret engelsken og økt selvtilliten din, slik at du er så klar som du kan for det fantastiske og livsforandrende eventyret som venter på deg i ditt nye vertsland. I tillegg vil du møte andre studenter som skal ut på det samme eventyret!

Educatius English Prep Camp koster 3 950 kroner og holdes online.

Send inn din interesse i skjemaet nedenfor for å få mer informasjon om Educatius English Prep Camp.

Få mer informasjon

Send inn din kontaktinformasjon for å få mer informasjon om Educatius English Prep Camp og hvordan det kan kombineres med våre high school-program i USA, Canada, England, Irland, Australia og Ny Zealand.