Våre utvekslingsprogram

Med Explorius kan du velge blant fire ulike utvekslingsprogram: Classic High SchoolCombo, Academic Choice, Select High School og Boarding School.

Finn ut hvilket av disse programmene som passer deg best og søk om å reise på utveksling.

Classic High School – det tradisjonelle programmet

utvekslingsorganisasjon

Classic High School er det tradisjonelle utvekslingsprogrammet, og det mest populære valget blant norske utvekslingsstudenter. Dette er det perfekte valget for deg som er åpensinnet og ønsker en genuin utvekslingsopplevelse. Fortell oss om deg selv og dine interesser, så finner vi en nøye utvalgt vertsfamilie og skole til deg. Du kan bli plassert i en pulserende storby, en sjarmerende by langs kysten eller blant vakker natur på landet.

Vi tilbyr Classic High School-programmet på alle våre destinasjoner bortsett fra Canada.

Når du søker om å reise på utveksling med Classic High School-programmet til USA, Australia, Storbritannia eller Irland eller Spania kan du ønske deg til et bestemt område mot en ekstra kostnad. Kontakt oss for mer informasjon om områdeønske på Classic-programmet.   

Se priser for Classic High School

Combo – to land, ett utvekslingsår

utveksling til Australia

Vårt Combo-program er en del av Classic High School-programmet. På dette programmet får du en unik mulighet til å tilbringe utvekslingsåret i to (!) ulike land.

Velg mellom å reise på utveksling til USA og Australia eller New Zealand, New Zealand og Australia, eller to europeiske land. I Europa kan du kombinere Spania, Frankrike, Italia og Tyskland som du selv ønsker.

Som utvekslingsstudent på Combo-programmet kan du forvente mange nye inntrykk, og du vil få nye venner og nettverk i to forskjellige land. Se for deg å oppleve high school-livet i USA, for så å tilbringe ett semester i solfylte Australia, eller å lære to ulike språk i løpet av et utvekslingsår i Europa. To land betyr dobbelt så mye moro! 

Finn priser for Combo

Søk på Classic High School


Academic Choice – ha mer forutsigbarhet 

sport i USA

Academic Choice-programmet er perfekt for deg som er åpensinnet, men som likevel har en idé om hvordan du vil at utvekslingsåret skal utspille seg. Fortell oss hvilken sport du ønsker å utøve, hvilket språk og valgfag du vil ha på skolen og hvilket klima du foretrekker å bo i.

På Academic Choice-programmet i Storbritannia og Irland legger vi frem et utvalg skoler som passer dine preferanser, og du søker deg inn på de skolene som møter dine kriterier best.

På Academic Choice-programmet til USA velger du om du vil gå på en privat eller offentlig skole. Videre velger du det kriteriet som er viktigst for at du skal få et vellykket utvekslingsår. Det kan være en sport, ett valgfag, eller klimaet du ønsker å bo i. Videre finner vi den skolen som møter ditt kriterier best. 

Finn priser for Academic Choice

Søk på Academic Choice


Select High School – skreddersy ditt utvekslingsår

high school utveksling

Select High School er programmet hvor du velger fritt hvilken skole du skal gå på. Kanskje ønsker du å gå på skole i nærheten av stranden, ha muligheten til å gå på ski i helgene eller drive med din favorittidrett? Eller kanskje du går på musikk, dans og drama, idrett eller media og kommunikasjon og ønsker en skole som tilbyr rette valgfag? Da er Select High School det rette programmet for deg.

På Select High School-programmet kan du velge blant et stort utvalg av offentlige og private skoler i noen av verdens kuleste byer. Hva med å reise på utveksling til Los Angelos, London eller Auckland? Du vil bo hos en nøye utvalgt vertsfamilie i nærheten av skolen du velger.

Fortell oss hvor du ønsker å bo, samt hvilke fag og aktiviteter som er viktige for deg. Vi hjelper deg å skreddersy utvekslingsåret slik du vil ha det. 

Vi tilbyr Select High School-programmet i USA, CanadaAustralia, New Zealand, Storbritannia, Irland, Frankrike og Spania.

Finn priser for Select High School

Søk på Select High School

Boarding School – opplev livet på campus

boarding skole i USA

Som utvekslingsstudent på Boarding School-programmet, bor du ikke hos en vertsfamilie, men på skolens område sammen med dine medelever. Boarding-skolene vi samarbeider med holder et høyt akademisk nivå. Mange av skolene tilbyr unike aktiviteter som ridning, arkeologi og seiling, i tillegg til idretter som fotball og friidrett. Boarding-programmet er det perfekte valget for deg som er opptatt av å oppnå gode resultater på skolen eller som driver med idrett på høyt nivå.

På Boarding-programmet bor du campus, og du vil dele rom med en eller to medelever. Det gir deg en perfekt mulighet til å bli kjent med både lokale- og internasjonale elever fra hele verden. Ettersom du bor sammen med dine klassekamerater vil du få bli raskt få deg nye venner og komme inn i den nye hverdagen.

Det finnes mange skoler å velge blant og vi hjelper deg med å finne drømmeskolen, ved at du forteller oss hvilket klima du foretrekker, hvilke fag du trenger og hvilke aktiviteter som er viktige for deg. Vi tilbyr Boarding School-programmet i USA, New Zealand, Storbritannia, Irland og Frankrike. Skolepenger, samt kost og losji er inkludert i programprisen.

Finn priser for Boarding School

Academic Choice Boarding

utveksling på boarding skole

Academic Choice Boarding er vårt rimeligste Boarding School-program. På dette programmet forteller du oss dine preferanser innenfor fag, sport og klima. Videre finner vi en skole som passer dine ønsker og kriterier. Vi velger boarding-skolen ut ifra dine ønsker, og garanterer at du får minst ett kriterium oppfylt.

Vi tilbyr Academic Choice Boarding-programmet i USA.

Finn priser for Academic Choice Boarding

Søk på Boarding School