Våre utvekslingsprogram

Med Explorius kan du velge blant fire ulike utvekslingsprogram: Classic High SchoolCombo High School, Select High School og Boarding School.

Finn ut hvilket av disse programmene som passer deg best og søk om å reise på utveksling.

Classic High School – det tradisjonelle programmet

utvekslingsorganisasjon

Classic High School er det tradisjonelle utvekslingsprogrammet, og det mest populære valget blant norske utvekslingsstudenter. Dette er det perfekte valget for deg som er åpen og ønsker en genuin utvekslingsopplevelse. Fortell oss om deg selv og dine interesser, så finner vi en nøye utvalgt vertsfamilie og skole til deg. Du kan bli plassert i en pulserende storby, et sjarmerende tettsted langs kysten eller blant vakker natur på landet.

Vi tilbyr Classic High School-programmet på alle våre destinasjoner bortsett fra Canada.

Når du søker om å reise på utveksling med Classic High School-programmet til USA, Australia, StorbritanniaIrlandTysklandSpania, Italia eller Frankrike kan velge område mot en tilleggskostnad. Kontakt oss for mer informasjon om områdevalg på Classic High School-programmet.   

Se priser for Classic High School

 Søk på Classic High School


Combo High School – to land, ett utvekslingsår

utveksling til Australia

Vårt Combo High School-program er en del av Classic High School-programmet. På dette programmet får du en unik mulighet til å tilbringe utvekslingsåret i to (!) ulike land.

Velg mellom å reise på utveksling til USA og CanadaAustralia eller New Zealand, New Zealand og Australia, eller to europeiske land. I Europa kan du kombinere Spania, Frankrike, Italia og Tyskland som du selv ønsker.

Som utvekslingsstudent på Combo High School-programmet kan du forvente mange nye inntrykk, og du vil få nye venner og nettverk i to forskjellige land. Se for deg å oppleve high school-livet i USA, for så å tilbringe ett semester i solfylte Australia, eller å lære to ulike språk i løpet av ett skoleår i Europa. To land betyr dobbelt så mye moro! 

Finn priser for Combo High School

Søk på Combo High School


Select High School – skreddersy ditt utvekslingsår

high school utveksling

Select High School er programmet hvor du velger hvilken skole du skal gå på. Kanskje ønsker du å gå på skole i nærheten av stranden, ha muligheten til å gå på ski i helgene eller drive med din favorittsport? Eller kanskje du går på musikk, dans og drama, idrett eller media og kommunikasjon og ønsker en skole som tilbyr disse linjene? Da er Select High School det rette programmet for deg.

På Select High School-programmet kan du velge blant et stort utvalg av offentlige og private skoler i noen av verdens kuleste byer. Hva med å reise på utveksling til Los Angeles, London eller Auckland? Du vil bo hos en nøye utvalgt vertsfamilie i nærheten av skolen du velger.

Fortell oss hvor du ønsker å bo, samt hvilke fag og aktiviteter som er viktige for deg. Vi hjelper deg å skreddersy utvekslingsåret etter dine ønsker og behov. 

Vi tilbyr Select High School-programmet i USA, CanadaAustralia, New Zealand, Storbritannia, Irland, Frankrike og Spania.

Finn priser for Select High School

Søk på Select High School


Boarding School
– opplev livet på campus

boarding skole i USA

Som utvekslingsstudent på Boarding School-programmet, bor du ikke hos en vertsfamilie, men på skolens område sammen med dine medelever. Boarding-skolene vi samarbeider med holder et høyt akademisk nivå. Mange av skolene tilbyr unike aktiviteter som ridning, arkeologi og seiling, i tillegg til idretter som fotball og friidrett. Boarding-programmet er det perfekte valget for deg som er opptatt av å oppnå gode resultater på skolen eller som driver med idrett på høyt nivå.

På Boarding-programmet bor du campus, og du vil dele rom med en eller to medelever. Det gir deg en perfekt mulighet til å bli kjent med både lokale- og internasjonale elever fra hele verden. Ettersom du bor sammen med dine klassekamerater vil du raskt få deg nye venner og komme inn i din nye hverdag.

Det finnes mange skoler å velge blant og vi hjelper deg med å finne drømmeskolen. Fortell oss hvilket klima du foretrekker, hvilke fag du trenger og hvilke aktiviteter som er viktige for deg. Vi tilbyr Boarding School-programmet i USA, New Zealand, Storbritannia, Irland og Frankrike. Skolepenger, samt kost og losji er inkludert i programprisen.

Finn priser for Boarding School

 Søk på Boarding School