Webinar

DELTA PÅ WEBINAR 18/10 | OPPLEV SPANIA SOM UTVEKSLINGSSTUDENT!

11:00 18 October, 2023

Er du en student med et ønske om å utforske det fortryllende landet Spania som utvekslingsstudent? Vi er glade for å invitere deg til vår eksklusive webinarserie laget spesielt for deg som er ivrige etter å legge ut på et spansk eventyr! Våre kolleger i Spania vil gi deg all informasjonen du trenger om videregående skoleutveksling i Spania, og du vil selvfølgelig kunne stille spørsmål du måtte ha.

Vi forstår at planlegging kan være utfordrende, så vi har organisert flere forskjellige datoer for webinarene våre. På denne måten, har du flere muligheter til å delta og samle all den verdifulle informasjonen du trenger. Dette webinaret vil bli avholdt på følgende datoer:

Under hvert webinar vil vi fordype oss i viktige aspekter av din kommende utvekslingserfaring i Spania, med fokus på skoleliv, spansk kultur og de unike båndene som dannes med vertsfamilier.

Benytt denne unike sjansen til å lære mer om:

  • Skoleliv i Spania: Få innsikt i det spanske utdanningssystemet, inkludert strukturen til videregående skoler, tilbudte fag og akademiske forventninger. Lær om fritidsaktiviteter, utdanningsmuligheter og strategier for integrering på skolen.
  • Spansk kultur og tradisjoner: Fordyp deg i den pulserende og mangfoldige kulturen i Spania. Utforsk den rike historien, kunsten, musikken og maten som gjør Spania unikt. Oppdag skikker, festivaler og tradisjoner som feires over hele landet.
  • Å bo hos en spansk vertsfamilie: Lær om den uvurderlige opplevelsen av å bo hos en spansk vertsfamilie. Forstå dynamikken i vertsfamilieforhold, kommunikasjonsstrategier og fremme gjensidig forståelse. Oppdag hvordan det å bo hos en vertsfamilie vil berike din kulturelle innlevelse og gi et støttende miljø under utvekslingen.
  • Få mest mulig ut av utvekslingsopplevelsen din i Spania: Maksimer tiden din i Spania ved å sette deg mål, omfavne nye opplevelser og gripe muligheter for personlig vekst. Utforsk reisemål, lokale attraksjoner og oppslukende aktiviteter som vil forbedre din forståelse og verdsettelse av spansk kultur.

For å sikre deg en plass i en av de andre webinarene våre, bruk lenkene nedenfor:

Vær oppmerksom på at webinaret avholdes kl. 17.00 og vil vare i omtrent 60 minutter.

Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å forberede deg på en ekstraordinær utvekslingsopplevelse i Spania! Registrer deg i dag, og gjør deg klar til å omfavne den pulserende kulturen, lære språket og skape varige minner i det vakre landet Spania.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen!

"*" indicates required fields

Studentens Navn*
Hidden
Er du student eller foresatt?*
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Et spennende utvekslingsår i Spania

Møt oss for et gratis og uforpliktende intervju der vi vil fortelle mer om de ulike mulighetene vi tilbyr i Spania. Sammen kan vi skreddersy det perfekte utvekslingsåret for deg og sørge for at det store spanske utvekslingseventyret ditt blir akkurat slik du ser for deg.

Bestill vår high school guide Book KONSULTASJON