Webinar

Select High School Online Fair

13:00 29 mars, 2023

Velkommen til Select High School Online Fair!

Du er invitert til vår Select School Fair som holdes online onsdag 29. mars kl. 19:00. Dette er din eksklusive sjanse til å få førstehåndsinformasjon fra noen av våre mest populære skoler i USA!

Registrer deg

Ditt USA Select-utvekslingsprogram kommer til å bli et av de mest minnesverdige årene i ditt liv!  Møt nye venner, utforsk en ny kultur og få et fortninn i din videre utdanning.

Dette webinaret er for studenter som ønsker å skreddersy utvekslingsåret sitt til å passe deres drømmer og personlige mål. På vårt Select-program kan du velge akkurat hvilken skole du vil studere av alle de grunnene som er viktige for deg!

På dette webinaret vil du møte syv Amerikanske skoler; fra Maine, Florida, Texas, California og Arizona. Du vil lære om hva som gjør dem til et godt valg for deg som er fokusert på akademiske prestasjoner, spesifikke idretter eller fag.

Program

Åpning og velkomst
Skolepresentasjoner

  • Thornton Academy
  • Indian River Charter High School
  • St. John Paul II
  • Torrance Unified School District
  • Mesa Public Schools
  • El Camino
  • MCI School

Spørsmål og svar
Avslutning

Bli med på webinaret og hør på skolenes presentasjoner og bestill deretter en gratis konsultasjon med ditt lokale Explorius-kontor for å starte ditt high school-eventyr. Sammen vil vi starte på veien til den perfekte utvekslingsopplevelsen for deg!

Webinaret er gratis og uforpliktende.

Registrer deg her

Velkommen!

EN OPPLEVELSE FOR LIVET

Når du drar på utveksling, får du en opplevelse for livet som kan forme fremtiden din. Se denne korte guiden om hvordan du planlegger året i USA. Deretter kan du bestille gratis rådgivning med oss for å gjøre planen til virkelighet.

Last ned guide Book konsultasjon
Avtal konsultasjon