Webinar

Unikt webinar om high school i Australia!

06:00 24 mai, 2023

Legg ut på en uforglemmelig reise som utvekslingsstudent i Australia og forvandle livet ditt! Dette webinaret er skreddersydd for studenter som ønsker å ta fatt på et spennende utvekslingsår i Australia.

Våre high school-eksperter James Crimp og Emma Egan fra Australia vil være dine guider og og fortelle deg alt om den australske high school-opplevelsen. Utforsk Australias pulserende kultur, deilige mat og mangfoldige fritidsaktiviteter, og få innsikt i livet med en australiensk vertsfamilie.

Du vil også får muligheten til å stille spørsmål til vår ambassadør, en tidligere utvekslingsstudent i Australia. Webinaret er gratis, uforpliktende og vil bli gjennomført på engelsk.

La oss sammen finne den perfekte matchen for ditt utvekslingsår i Australia!

Velkommen til webinar, onsdag 24. mai kl. 12:00. Bli med oss for å kickstarte reisen din mot å et enestående utvekslingsår i Australia!

Registrer deg her!

Et spennende utvekslingsår i Australia

Møt oss for et gratis og uforpliktende intervju der vi vil fortelle mer om de ulike skolene vi tilbyr i Australia. Sammen kan vi skreddersy det perfekte utvekslingsåret for deg og sørge for at det store australske utvekslingseventyret ditt blir akkurat slik du ser for deg.

Bestill vår high school guide Avtal konsultasjon
Avtal konsultasjon