Classic High School

Fire utvekslingsstudenter i USA foran grafittivegg

Classic High School er det tradisjonelle utvekslingsprogrammet, og det mest populære valget blant norske utvekslingsstudenter. Dette er det perfekte valget for deg som er åpen og ønsker en genuin utvekslingsopplevelse. Fortell oss om deg selv og dine interesser, så finner vi en nøye utvalgt vertsfamilie og skole til deg. Du kan bli plassert i en pulserende storby, et sjarmerende tettsted langs kysten eller i en landsby blant landlig, vakker natur.

Classic High School – destinasjoner

Vi tilbyr Classic High School-programmet i USA, Irland, Tyskland, Spania, Frankrike, Reunion, Italia, Argentina eller Japan. Uansett om du liker fjell, sol, by eller land, så kan du være sikker på at en av våre spennende destinasjoner kan by på det du søker.

USA Classic er nå fullt for høst 2022. Les mer om vårt Early Bird-tilbud for å sikre deg din plass i USA for 2023/2024!

Områdeønsker og tilvalg

Når du reiser med vårt Classic High School-program, er det du som velger landet – og mottakerorganisasjonen i vertslandet finner en vertsfamilie og skoleplass til deg ut ifra søknaden din, i teorien tilsier dette at du er åpen for å reise til alle deler av landet. I noen av vertslandene våre har du mulighet til å ønske deg stat/område eller by, som for eksempel California i USA, eller Cork i Irland. Mer om dette leser du om under områdevalg på de respektive destinasjonssidene våre.

Se priser for Classic High School

Søk på Classic High School