Våre utvekslingsprogram

Med Explorius kan du velge blant fem ulike utvekslingsprogram: Classic High School, Select High School og Boarding School.

Finn ut hvilket av disse programmene som passer deg best og søk om å reise på utveksling. Vanskelig å velge? Ingen problem, kontakt oss og vi guider deg gjennom alternativene og sammen finner vi det programmet som passer deg best.

Classic High School – det tradisjonelle programmet

Utvekslingssrudenter i USA

Classic High School er det tradisjonelle, og vårt mest populære, utvekslingsprogram. Fortell oss om deg selv og dine interesser, så finner vi en nøye utvalgt vertsfamilie og skole til deg. Du kan bli plassert i en pulserende by eller et sjarmerende tettsted.

Med Classic High School-programmet kan du reise til USAIrland, Tyskland, Spania, Frankrike, Réunion, Italia, Argentina eller Japan.

Se priser for Classic High School

Søk på Classic High School

  

Select High School – skreddersy ditt utvekslingsår

Spill amerikansk fotball på utveksling i USA

På Select High School velger du selv skole. Kanskje ønsker du å bo i nærheten av stranden, ha muligheten til å gå på ski i helgene? Går du på musikk, dans og drama, idrett eller media og kommunikasjon så er Select High School-programmet perfekt for deg.

På Select High School-programmet kan du velge blant offentlige og private skoler. Hva med å reise på utveksling til Los Angeles, London eller Auckland? Du vil bo hos en nøye utvalgt vertsfamilie i nærheten av skolen du velger.

Fortell oss hvor du ønsker å bo, samt hvilke fag og aktiviteter som er viktige for deg. Vi hjelper deg med å skreddersy utvekslingsåret etter dine ønsker og behov.

Vi tilbyr Select High School-programmet i USACanadaAustralia, New ZealandStorbritanniaIrlandFrankrikeSpania og Italia.

Finn priser for Select High School

Søk på Select High School

Boarding School – opplev livet på campus

Utvekslingsstudenter i fint høstvær i USA

Ønsker du å få mest mulig ut av din utdanning og senere studere på et høyere nivå? Da er boarding school (internat) noe for deg! Som utvekslingsstudent på boarding school får du muligheten til å studere og bo på campus sammen med både lokale og internasjonale elever, som vil gi deg et nettverk fra hele verden.

I tillegg til undervisning har du også muligheten til å delta i sport og andre aktiviteter på høyt nivå. Velg en skole som passer dine ønsker og behov, vi samarbeider med skoler som tilbyr alt fra dans, alpint og fotball, til spesifikke kunst- og musikkprogrammer. Det finnes mange skoler å velge blant; fortell oss hvilket klima du foretrekker, hvilke fag du trenger og hvilke aktiviteter som er viktige for deg.

Vi tilbyr Boarding School-programmet i USANew ZealandStorbritanniaIrland og Frankrike. Skolepenger, samt kost og losji er inkludert i programprisen.

For en utrolig pris på boarding school i USA, les om det unike Boarding Exchange programmet, kun til tilgjengelig hos Explorius!

Finn priser for Boarding School

Søk på Boarding School