Select High School

Gruppebilde av utvekslingsstudenter i cap og gown

Select High School er programmet for deg som har et klart bilde av hvordan utvekslingsåret ditt skal se ut. Kanskje du ønsker å studere nær stranden, kunne stå på ski i helgene eller gå på en skole med et spesielt fokus? Eller kanskje er det viktig for deg å kunne fortsette med en spesiell sport.

Med Select High School kan du velge mellom et bredt spekter av private og offentlige skoler på noen av verdens mest attraktive destinasjoner. Hvordan høres det ut med et utvekslingsår i Calabasas, Los Angeles eller i Surfers Paradise på Australias østkyst? På Select programmet vil du bo med en nøye utvalgt vertsfamilie som bor i nærheten av skolen din.

Select High School – destinasjoner

Vi tilbyr Select High School-programmet i USA, Canada, Australia, New Zealand, Storbritannia, Irland, Frankrike, Spania og Italia.

Sjekk ut vårt utvalg av skoler i USA

Områdeønsker og tilvalg

Med vårt Select High School-program bestemmer du mye selv. Det er viktig å sette seg inn i hva du ønsker ut av utvekslingsåret ditt; du bestemmer selv skole og kan sette kriterier når det kommer til fag, sport og fritidsaktiviteter. Du bestemmer selv i hvilket klima du vil bo! På enkelte av destinasjonene våre kan du også velge å sikre deg enkeltrom.

Finn priser for Select High School

Søk på Select High School