Summer High School

Synes du utveksling høres spennende ut, men ønsker en forsmak på livet som utvekslingsstudent? Da er Summer High School programmet perfekt for deg! Reis til USA eller Australia under sommerferien i Norge!

Summer High School – destinasjoner

Vi tilbyr Summer High School-programmet i USA og Australia.

I USA bor du på den anerkjente boarding-skolen Florida Preparatory Academy, i Melbourne, Florida. Her studerer du sammen med medstudenter fra hele verden!

På Australia-programmet reiser du åtte uker til Australia og går på vanlig high school! Dette programmet er akkurat som vårt vanlig Classic High School-program, bare kortere; du blir plassert hos en australsk vertsfamilie og går på lokal high school – en ekte forsmak på livet Down Under!

Undervisning og aktiviteter

USA-programmet er undervisningsfokuset språk; her kommer du til å utvikle dine språkferdigheter og bli mer komfortabel med å kommunisere på engelsk. Vi arrangerer morsomme aktiviteter hver dag, både etter skoletid og i helgene. Vi drar til flere av Floridas vakre sandstrender, besøker NASAs Kennedy Space Center, Disneyworld og mye annet spennende!

I Australia følger du undervisningen til klassen du kommer i, her får du prøve ut skolehverdagen sammen med dine nye australske venner. Siden australske studenter vanligvis har to uker ferie i juli, kommer du også til ha fri i denne perioden. Det betyr at du vil ha masse til tid til å utforske området på fritiden!

Søk på Summer High School