Månedens skole: Loreto College – St. Albans

London utveksling

Pulserende byer, sjarmerende landsbygder, shopping, musikk og kunst – Storbritannia har mye å by på! Som utvekslingsstudent vil du få opplevelser du sent kommer til å glemme.

Drømmer du om å gå på skole like utenfor en av verdens mest besøkte byer? Da passer Loreto College perfekt for deg. Med vårt utvekslingsprogram Storbritannia Select kan du velge blant utvalgte skoler i Storbritannia og finne skolen og området som passer deg best.

Denne måneden får du kr 8 000,– i rabatt på programprisen til Loreto College.

Loreto College – St. Albans

Loreto College ligger kun 15 minutter utenfor London sentrum og er en av Englands høyest rangerte skoler. Skolen tilbyr et bredt spekter av fag på høyt akademisk nivå. Her får du mulighet til å gå på en prestisjefylt skole som vil forberede deg på utfordringene og forventningene du kommer til å møte på senere i arbeidslivet.

Interesseklubber er også en stor del av skolen. Velg blant musikk-, drama-, debattklubb og mye mer. Dette er en perfekt måte for deg å bli kjent med dine nye klassekamerater!

Kunne du tenke deg å begynne på Loreto College høsten 2018?

Start søknadsprosessen i dag og få kr 8 000,– i rabatt på programavgiften når du melder deg på programmet.
Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.