Boarding Schools i USA

Burr and Burton campus in the fall

Ønsker du å få mest mulig ut av din utdanning og senere studere på et høyere nivå? Da er bording school noe for deg! Som utvekslingsstudent på boarding school i USA får du muligheten til å studere og bo på campus sammen med både amerikanske og internasjonale elever, som vil gi deg et nettverk fra hele verden.

Driver du med kunst, musikk eller idrett?

I tillegg til undervisning har du også muligheten til å delta i sport og andre aktiviteter på høyt nivå. Velg en skole som passer dine ønsker og behov da vi samarbeider med skoler som tilbyr alt fra dans, alpint og fotball, til spesifikke kunst- og musikkprogrammer.

Så spørsmålet som gjenstår nå er ikke om du burde dra, men hvor du ønsker å reise – og vi hjelper deg med å finne drømmeskolen!

Sjekk ut noen av våre boarding schools i USA nedenfor.

Thornton Academy, Main

Thornton Academy theatre

Thornton Academy ligger i byen Saco, som igjen ligger 20 minutter sør for Portlan i Main. Her tilbyr de et høyt akademisk nivå med 200 fag å velge mellom og tilbyr undervisning i språk som, blant annet, tysk, spansk og fransk. Skolen har også en sterk profil innenfor teater og idrett som amerikansk fotball, tennis, golf, svømming og volleyball.

North Broward Prep, Florida

North Broward Prerp ice hockey

North Broward Prep ligger 45 minutter nord for Miami og tilbyr en utdanning på høyt nivå, spesielt innenfor idrett og kreative fag. Blant annet har de et profesjonelt ishockey program med tidligere NHL trenere og har en tilknytting til Julliard for å styrke studentenes kunstnerisk utvikling innen musikk, dans og drama. Det er også mulig å få undervisning i språkene tysk, fransk, spansk og kinesisk.

Søk på Boarding School

Burr & Burton Academy, Vermont

Burr and Burton orchestra

Ved Mount Equinox i New England ligger Burr & Burton Academy. Her kombinerer de undervisningen med fysisk aktivitet, så dette er et godt valg om du holder på med idrett. Du har også muligheten til å ta fag som fransk, spansk og tysk, og de tilbyr et eksepsjonell kunstprogram der de har blant annet et Steinway-partnerskap.


Muligheter for stipend!

Når du søker på vårt Boarding School-program har du mulighet til å søke om et eller flere stipender (utover stipend fra Lånekassen). Stipendene gis til ambisiøse elever med gode karakterer, eller elever som utøver sport som fotball, hockey, golf og tennis på høyt nivå. Vi hjelper deg gjerne med å finne stipender som passer din profil. Kontakt oss i dag for å avtale et personlig møte.

Vi tilbyr utveksling til flere boarding schools både i USA og i New Zealand, Storbritannia, Irland og Frankrike, slik at du kan finne den rette skolen for deg.

Les mer om vårt tilbud av boarding schools i USA

Les mer om vårt Boarding School-program