Gå medier og kommunikasjon i USA

Går du medier og kommunikasjon og drømmer om å gå et år på amerikansk high school? På vårt Select High School-programmet kan du velge blant flere populære skoler i hele USA. Sjekk ut et utvalg av skolene som tilbyr medier og kommunikasjon under!

Paradise Valley, Arizona 

Paradise Valley er et skoledistrikt som ligger i solfylte Phoenix, Arizona. Arizona ligger sørvest i USA, og er blant annet kjent for den storslagne nasjonalparken, Grand Canyon. Staten har et tørt klima, og du kan se frem til en varm sommer og mild vinter. 

Vi samarbeider med fire skoler i dette området, som alle tilbyr fag av høyt akademisk nivå. Fremmedspråkene du kan velge blant er fransk og spansk. Du kan også velge blant mange sporter, som tennis, lacrosse, friidrett, cross country og amerikansk fotball. 

 

El Camino, California 

El Camino er en stor skole som ligger i Woodland Hills i California. Woodland Hills er en bydel som tilhører Los Angeles og det er blant annet flere kjendiser og idrettsutøver som bor i området. Som utvekslingsstudent på El Camino vil du være omringet av palmetrær, og bo under en halvtime fra stranda. 

El Camino High School har hele 3600 elever, har tilbyr et bredt utvalg fag, samt sporter som volleyball, vannpolo, basketball og fotball. Du kan velge blant fremmedspråkene fransk og spansk.  

 

Indian River, Florida 

Indian River ligger på Vero Beach, i Florida. Området er en populær destinasjon for turister, og er spesielt kjent for vannsporter og golf. Offentlig transport gjør det enkelt å utforske de ulike strendene i området. 

Indian River Charter High School er en av de best rangerte skolene i Florida. Skolen har 670 elever og tilbyr mange musikk og kunstfag. De tilbyr fransk og kinesisk som fremmedspråk. 

cta for studenter som vil på utveksling

 

Hillcrest, Idaho

skiaktiviteter

Hillcrest High School ligger i Ammon, Idaho. Byen er kjent som en av de triveligste byene i USA og er omringet av fjell, elver og nasjonalparker. Skolen er perfekt for deg som trives i naturen. Her finnes det gode muligheter for å stå på ski og gå på turer i fjellet. 

Skolen har 1150 elever og er en av de få skolene vi samarbeider med som tilbyr både medier og kommunikasjon og tysk som fremmedspråk. Du kan også velge fransk, spansk og italiensk. Du kan også velge blant sporter som tennis, volleyball, basketball og amerikansk fotball. 

 

 

Maynard, Massachusetts 

amerikansk fotball

Maynard er en liten forstad med omtrent 10 000 innbyggere, kun 40 minutter utenfor storbyen Boston. Menneskene i Maynard er åpne og imøtekomne, og utvekslingsstudentene på skolen føler deg godt ivaretatt. Dette området passer for deg som ønsker et rolig og behagelig utvekslingsår. 

Skolen har 375 elever, og klassene er små, med kun 14 elever per lærer. Dette gjør at du får tett oppfølging fra lærerne i løpet av utvekslingsåret. Språkene du kan velge mellom er spansk og fransk. Du kan også velge sportet som hockey, softball, lacrosse og cross country. 

 

Start søknadsprosessen i dag 

Det første steget i søknadsprosessen er å avtale et gratis og uforpliktende intervju med oss i Explorius, slik at du og dine foresatte kan få mer informasjon om utvekslingsprogrammet. Etter at dere har vært på intervju, hjelper vi deg med å finne den beste skolen for deg, slik at du får både det området og den skolen som passer dine ønsker og kriterier. Hver skole tar imot et begrenset antall utvekslingsstudenter, så vi anbefaler å starte søknadsprosessen tidligst mulig.