Gå idrettsfag i USA

Går du idrettsfag og drømmer om å gå et år på amerikansk high school? På vårt Select High School-programmet kan du velge blant flere populære skoler i hele USA. Sjekk ut et utvalg av skolene som tilbyr idrettsfag under!

Paradise Valley, Arizona 

Paradise Valley er et skoledistrikt som ligger i solfylte Phoenix, Arizona. Arizona ligger sørvest i USA, og er blant annet kjent for den storslagne nasjonalparken, Grand Canyon. Staten har et tørt klima, og du kan se frem til en varm sommer og mild vinter. 

Vi samarbeider med fire skoler i dette området, som alle tilbyr fag av høyt akademisk nivå. Fremmedspråkene du kan velge blant er fransk og spansk. Du kan også velge blant mange sporter, som tennis, lacrosse, friidrett, cross country og amerikansk fotball. 

 

Brevard, Florida

Brevard er et skoledistrikt som ligger ca. én time fra Orlando i Florida.  Som utvekslingsstudent i Brevard har du nærhet til en over 100 km lang kystlinje og et fantastisk dyreliv. Du er heller ikke langt ifra de verdenskjente fornøyelsesparkene Disney World og Universal Studios. 

I dette skoledistriktet samarbeider vi med en skole som heter Heritage High School. Denne skolen har ca. 1800 elever og er perfekt for deg som går idrettsfag eller toppidrett. Du har mange sporter og aktiviteter å velge blant. Fremmedspråkene du kan velge mellom er fransk, latinsk og spansk. 

 

cta for studenter som vil på utveksling

 

Hillcrest, Idaho

skiaktiviteter

Hillcrest High School ligger i Ammon, Idaho. Byen er kjent som en av de triveligste byene i USA og er omringet av fjell, elver og nasjonalparker. Skolen er perfekt for deg som trives i naturen. Her finnes det gode muligheter for å stå på ski og gå på turer i fjellet. 

Skolen har 1150 elever og er en av de få skolene vi samarbeider med som tilbyr både idrettsfag og tysk som fremmedspråk. Du kan også velge fransk, spansk og italiensk. Du kan også velge blant sporter som tennis, volleyball, basketball og amerikansk fotball. 

 

Ipswich, Massachusetts 

Ipswich ble etablert i 1633 og er en av de eldste byene i USA. Regionen er kjent for sine vakre strender, mange utsiktspunkter, historisk arkitektur, landbruk og fersk sjømat. Skolen ligger også kun én time nord for storbyen Boston. 

Skolen har 540 eleverer en "Blue Ribbon School of Excellence", som betyr at de er en anerkjent skole i delstaten Massachusetts. På denne skolen er klassene små, så du kan forvente tett oppfølging fra lærerne. Skolen tilbyr fransk og spansk som fremmedspråk.