Explorius Stipend: En unik mulighet

Gode stipendmuligheter for Select High School i USA!

Et utvekslingsår i Vg2 er en unik mulighet til å oppleve ekte high school spirit, lære engelsk flytende, og ikke minst; få venner for livet!

Vi i Explorius ønsker at alle skal ha mulighet til å reise på utveksling, og for å gi flere denne muligheten, deler vi ut fantastiske stipender på vårt Select High School-program i USA. 

Finn ut mer om dine muligheter

 

Select High School: Velg din drømmeskole

gap and gown på graduation

På Select High School-programmet velger du selv hvilken skole du skal gå på, og dermed hvor i USA du skal tilbringe utvekslingsåret. Vi samarbeider med skoler over hele USA, og du kan velge blant populære stater som California, Arizona, Massachusetts og Florida.

Alle studieforberedende utdanningsprogram 

Går du Studiespesialisering, Musikk, dans og drama, Idrettsfag, Kunst design og arkitektur eller Medier og kommunikasjon? Da passer Select High School-programmet perfekt for deg! Flere av skolene i USA kan nemlig garantere fagvalg, slik at du kan være sikker på hvilke fag du får før avreise. 

Stipend fra Explorius

Vi deler ut stipender til et utvalg av våre skoler i USA. Alle som reiser på utveksling til disse skolene skoleåret 2020/2021 har mulighet til å få stipend fra Explorius, i tillegg til støtte fra Lånekassen. Hvor mye du kan få i stipend varierer fra skole til skole.* Kontakt oss via skjemaet under for å lære mer om dine stipendmuligheter!

*Stipendet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.