Gå musikk, dans og drama i USA

Går du musikk, dans og drama og drømmer om å gå et år på amerikansk high school? På vårt Select High School-program kan du velge blant flere populære skoler i hele USA. Sjekk ut noen av skolene som tilbyr musikk, dans og drama under!

Finn din rytme i Florida

girl dancing in the streets

Indian River ligger på Vero Beach, i Florida. Området er en populær destinasjon for turister, og er spesielt kjent for vannsport og golf. Offentlig transport gjør det enkelt å utforske de ulike strendene i området. 

Indian River Charter High School er en av de best rangerte skolene i Florida. Skolen har 670 elever og tilbyr flere fag forskjellige innen musikk, dans og drama. Her tilbyr de fransk og kinesisk som fremmedspråk. 

Start et band i California

girl singing

San Luis Coastal skoledistrikt ligger langs den vakre kysten i California. Her samarbeider vi med to forskjellige skoler, så vi kan hjelpe deg med å finne den som passer deg best.

Begge skolene ligger mindre enn fire timer fra både Los Angeles og San Francisco. Her har du muligheten til å ta fremmedspråk som fransk, spansk og latinsk, og de tilbyr forskjellige fag innen musikk og drama*

*her tilbyr de desverre ikke fag innen dans.

cta for studenter som vil på utveksling

Ta plass på scenen i Massachusetts

students dancing

Newburyport High School ligger nord i Massachusetts og er en av de 30 eldste offentlige high schools i USA! Newburyport tilbyr alt fra historisk arkitektur, flotte gallerier, til kjente strender som Plum Island og Crane Beach.

Skolen tilbyr flere spennende fag inne musikk, dans og drama, og man har muligheten til å ha tysk og spansk som fermmedspråk. De er også spesielt kjent for sitt prisbelønte teaterprogram som opptrer på festivaler over hele regionen.

Dans i solfylte Arizona

girl dancing at the beach in the sunset

Paradise Valley er et skoledistrikt som ligger i solfylte Phoenix, Arizona. Arizona ligger sørvest i USA, og er blant annet kjent for den storslagne nasjonalparken, Grand Canyon. Staten har et tørt klima, og du kan se frem til en varm sommer og mild vinter. 

Vi samarbeider med fire skoler i dette området, som alle tilbyr fag av høyt akademisk nivå. Fremmedspråkene du kan velge blant er fransk og spansk, og de tilbyr også flere spennende fag innen musikk, dans og drama.