Hvilken organisasjon bør du velge for utvekslingsåret ditt?

Utvekslingsstudent på på skateboard havet

2020 viste seg å bli et krevende år for utvekslingsindustrien. Uforutsette restriksjoner i henhold til reise og skolegang har forårsaket mange utfordringer. Noen organisasjoner har dessverre sett seg nødt til å avslutte sine utvekslingsprogram for 2020, eller til og med erklært konkurs.

Explorius Norge har holdt seg stabil og forpliktet seg til å oppfylle våre studenter sine utvekslingsdrømmer, til tross for disse utfordrende tider. Vi tilhører Educatius Group AB, en ledende organisasjon med lang erfaring innen internasjonal utveksling, som har en trippel A-kredittvurdering i Sverige (der de har hovedkontor) og utvekslingsprogram i 15 land. Vi kommer aldri til å gi opp på vårt mål - å bygge en bedre kulturell forståelse mellom nasjoner og mennesker!

Vi kan tilby deg et løfte om utveksling i 2022 fordi:

  • Vi er en økonomisk sterk organisasjon med økonomiske midler til å levere det vi lover
  • Vi har kontor i Norge - du finner våre lokaler midt i Oslo sentrum (noen organisasjoner har måtte stenge side kontorer og betjener alle utvekslingsstudenter fra ett land)
  • Vi er forpliktet til å levere vertsfamilie og skoleplass selv under vanskelige omstendigheter (noen organisasjoner ga seg tidlig istedenfor å innfri løfter, og det var flere studenter som da ikke fikk reise på utveksling. Explorius tok inn flere av disse studentene på programmet i siste liten og bistod med å realisere utvekslingsdrømmen deres)
  • Vi er en organisasjon med søsterselskaper og nære partnerskap i mange land - dette gir våre studenter mange muligheter. Da land som Australia og New Zealand holdt grensene stengt, hadde vi muligheten til å sende våre studenter til USA, Storbritannia og Irland, slik at de fortsatt fikk reist på utveksling i 2021!
  • Vi er en fleksibel organisasjon som er dedikerte for å kunne tilby våre studenter et trygt utvekslingsår - hvis det er reisebegrensninger på plass ved avreise som forhindrer deg i å reise, vil vi:
  1. Tilby deg å endre destinasjon
  2. Tilby deg å utsette avreise, enten til en senere skolestart eller til neste inntak
  3. Refundere programavgiften (minus depositum)

Uansett hva som skjer i året som kommer har Explorius Norge stabiliteten, programutvalget og ressursene for å sikre at du kan reise på utveksling.