Hvilken organisasjon bør du velge for utvekslingsåret ditt?

Utvekslingsstudent på på skateboard havet

2020 viste seg å bli et krevende år for utvekslingsindustrien. Uforutsette restriksjoner i henhold til reise og skolegang har forårsaket mange utfordringer. Noen organisasjoner har dessverre sett seg nødt til å avslutte sine utvekslingsprogram for 2020, eller til og med erklært konkurs.

Explorius Norge har holdt seg stabil og forpliktet seg til å oppfylle våre studenter sine utvekslingsdrømmer, til tross for disse utfordrende tider. Vi tilhører Educatius Group AB, en ledende organisasjon med lang erfaring innen internasjonal utveksling, som har en trippel A-kredittvurdering i Sverige (der de har hovedkontor) og utvekslingsprogram i 15 land. Vi kommer aldri til å gi opp på vårt mål - å bygge en bedre kulturell forståelse mellom nasjoner og mennesker!

Vi kan tilby deg et løfte om utveksling i 2021 fordi:

  • Vi er en økonomisk sterk organisasjon med økonomiske midler til å levere det vi lover
  • Vi har kontor i Norge - du finner våre lokaler midt i Oslo sentrum (noen organisasjoner har måtte stenge side kontorer og betjener alle utvekslingsstudenter fra ett land)
  • Vi er forpliktet til å levere vertsfamilie og skoleplass selv under vanskelige omstendigheter (noen organisasjoner ga seg tidlig istedenfor å innfri løfter, og det var flere studenter som da ikke fikk reise på utveksling. Explorius tok inn flere av disse studentene på programmet i siste liten og bistod med å realisere utvekslingsdrømmen deres)
  • Vi er en organisasjon med søsterselskaper og nære partnerskap i mange land - dette gir våre studenter mange muligheter. Da land som Australia, New Zealand og Canada holdt grensene stengt, hadde vi muligheten til å sende våre studenter til USA, Storbritannia og Irland, slik at de fortsatt fikk reist på utveksling i 2020!
  • Vi er en fleksibel organisasjon som er dedikerte for å kunne tilby våre studenter et trygt utvekslingsår - hvis det er reisebegrensninger på plass ved avreise som forhindrer deg i å reise, vil vi:
  1. Tilby deg å endre destinasjon
  2. Tilby deg å utsette avreise, enten til en senere skolestart eller til neste inntak
  3. Refundere programavgiften (minus depositum)

Uansett hva som skjer i året som kommer har Explorius Norge stabiliteten, programutvalget og ressursene for å sikre at du kan reise på utveksling.

Meld din interesse

 

Planer om å reise på utveksling? Velg Explorius!

Vær sikker på at du reiser med riktig utvekslingsorganisasjon.

Har du planer om å reise på utveksling, men har fortsatt ikke bestemt deg, er valget enkelt. Har du allerede registrert deg med en annen organisasjon, men har dine tvil, ikke noe problem!

Bytt til Explorius, en pålitelig organisasjon som har vist seg å være stabil og vellykket når det gjelder å sende sine studenter på utveksling i 2020 - så vil vi gjøre det verdt det. Om du hadde planer om å reise med en annen organisasjon og bytter til Explorius, vil du motta vårt 2021-programløfte.

Du har kanskje allerede betalt en ikke-refunderbar sum til en annen organisasjon. Hvis dette er tilfellet for deg, vis oss kvittering på innbetaling. Når du registrerer deg for utveksling med oss, reduserer vi programprisen på ditt valgte utvekslingsprogram med den summen du taper fra din tidligere organisasjon (maksimalt kr 10 000,-).