Siste sjanse – sikre din plass på utveksling høsten 2020!

Grip sjansen mens det fortsatt er plasser igjen – reis på utveksling til Australia i 2020!

Som utvekslingsstudent med Explorius får du muligheten til å styrke dine språkkunnskaper, få venner fra hele verden og, ikke minst, få en unik og uforglemmelig opplevelse.

Det begynner nå å nærme seg søknadsfrister for å reise på utveksling med vårt Select High School-program til Australia, så sikre deg din plass i dag!


AUSTRALIA

Utvekslingsstudent surfer i australia

Som utvekslingsstudent i Australia får du oppleve den såkalte aussie-livsstilen som landet er så kjent for. Med sine mange sandstrender, fantastiske snorklemuligheter og sol som skinner året rundt, er det enkelt å forstå hvorfor studenter fra hele verden velger Australia som sin utvekslingsdestinasjon. Meld deg på i dag og få en opplevelse for livet!

Meld din interesse 


Hvordan sikrer jeg med en plass?

Du sikrer deg din plass på programmet ved å gjøre følgende:

  1. Bestill et gratis og uforpliktende intervju
  2. Vi vil da ta kontakt for å gi deg mer informasjon og besvare dine spørsmål
  3. Deretter avtaler vi et passende tidspunkt for et intervju med deg og minst en av dine foresatte. Under intervjuet blir vi bedre kjent, og får høre mer om dine drømmer og forventninger om utveksling.

Det er lett – start søknadsprosessen i dag!

Fyll inn skjemaet nedefor så vil vi ta kontakt med deg og avtale et møte, der både du og dine foreldre kan stille spørsmål og bli bedre kjent med oss. Samtalen er uforplikende og gratis.

Noen av feltene er obligatorisk, går det ikke, prøv igjen.

Avtal intervju her

Send inn skjemaet under og vi kontakter deg for å avtale et gratis, personlig og uforpliktende intervju/samtale med deg!

Fyll ut: