Kun hos Explorius - Risikofri betaling

Hos Explorius gjør vi alt vi kan for at utveksling skal være gøy, trygt og lærerikt. Ingen kunne forutse hva som skjedde i fjor, men vi har tatt lærdom og er mer forberedt enn noensinne for utvekslingsåret 2021/22. 

For å gjøre deg trygg på at du kan fortsette planleggingen av ditt utvekslingsår, tilbyr vi nå en unik løsning som sikrer din betaling helt opp til avreisedatoen din, helt risikofritt. Booker du et intervju med oss og bekrefter din plass i programmet før 31. mars, inkluderer vi vår unike betalingsbeskyttelse* helt gratis. Denne betalingsbeskyttelsen finner du kun hos Explorius!  

Kostnaden for betalingsbeskyttelsen er 3 950 NOK på Classic programmet og 5 950 NOK på Select programmet – men, bekrefter du din plass innen 31. mars, 2021, inkluderer vi betalingsbeskyttelsen gratis.

Meld din interesse

Beskytt pengene dine med vårt unike tilbud - gratis frem til 31. mars, 2021

Med vår betalingsbeskyttelse*, har du 100% dekning for uforutsette hendelser som kan hindre avreise til utvekslingslandet. Du vil bli dekket for en rekke uforutsette hendelser:

 • Sykdom eller ulykke hos student eller familiemedlem (legeattest kreves)
 • Dødsfall i nær familien
 • Student- eller familiemedlem i karantene, som forhindrer studentens planlagte avreisetidspunkt
 • Nektet ombordstigning ved flyreise grunnet feber eller mistanke om Covid-19
 • Reisebegrensninger ved avreise forårsaket av epidemi* ukjent ved bestilling av utvekslingsåret
 • Epidemi** på programdestinasjonen, ukjent på tidspunktet for registrering / søknad
 • Naturkatastrofe eller terrorisme som forårsaker skade innen en radius på 100 km innen 30 dager før avreise
 • Uanmeldt flystreik

Vi håper at ingen av disse hendelse vil finne sted, men skulle situasjoner oppstå, så kan du føle deg trygg på at du kan avbryte programmet og få refundert programkostnaden i sin helhet (minus depositum og avbestillingsforsikring).

Betalingsbeskyttelsen, i kombinasjon med våre vilkår for eventuelle fremtidige reiserestriksjoner, som følge av Covid-19, gjør det trygt å booke et utvekslingsår med Explorius.

* Omtalt som Avbestillingsforsikring i Generelle Vilkår.

** Forutsatt at den aktuelle epidemien ikke senere ble omklassifisert som en pandemi av WHO.

Når du er forsikret - er vi alle forsikret

Dessverre har mange utvekslingsorganisasjoner lidd i 2020, og noen har til og med avviklet virksomheten og kundene har fått lide av konsekvensene. Explorius Norge er heldige som er en del av en større gruppe, Educatius Group AB, som har hjulpet oss gjennom hendelsene i 2020.

Ved å tilby en slik betalingsbeskyttelse for våre kunder, beskytter vi ikke bare deg, men vi beskytter vår organisasjon og gjør oss mer stabile enn noen gang. Vi vil være her for deg i mange år fremover! 

Meld din interesse

Hvordan påvirker Covid-19 mitt utvekslingsår og min betaling?

Vi tenker alle på Coronasituasjonen akkurat nå. Vår viktigste prioritet er at du føler deg trygg når du skal reise på utveksling, derfor tilbyr vi, i tillegg til vår betalingsbeskyttelse, også dekning for potensielle fremtidige utbrudd forårsaket av COVID-19 før avreise. Vi er veldig optimistiske for at situasjonen vil bli stabilisert før avgang til høsten 2021. Likevel, hvis det er reisebegrensninger på plass ved avreise som forhindrer deg i å reise, vil vi:

 1. Tilby deg å endre destinasjon
 2. Tilby deg å utsette avreise, enten til en senere skolestart eller til neste inntak
 3. Refundere programavgiften (minus depositum)

Vår 2021 Programgaranti

Følg våre 2020-studenter

Vi er stolte over at vi kunne sende studenter på utveksling høsten 2020, utvekslingsdrømmen kunne oppfylles! Vi har studenter blant annet i USA, England, Irland, Tyskland og Spania, og du kan følge de både på vår Instagramkonto og på Snapchat! Du kan også lese blogger fra nåværende og tidligere studenter.

Meld inn din interesse i dag!

Meld din interesse i dag og vi veileder deg gjennom prosessen!

Det er enkelt - start din søknadsprosess i dag!

Meld inn din interesse så vil vi hjelpe deg med å realisere din drøm om å dra på utveksling.