Early Bird 2022 – Meld deg på nå og få den beste prisen!

En gjeng glade utvekslingsstudenter på stranden

Vi i Explorius hjelper ungdom med å oppfylle drømmen om et fantastisk utvekslingsår i Vg2 i et nytt og spennende land. Med et utvalg av flere programmer i 13 spennende destinasjoner, kan du være sikker på å finne noe som oppfyller dine ønsker og forventninger.

I år kan vi tilby noen fantastiske Early Bird-tilbud via vårt Classic-program, eller til USA, og Storbritannia med vårt Select-program!

Meld deg på vårt Classic-program for høsten 2022 - få 2021 priser

Vårt Classic-program er svært populært blant studenter og er perfekt for deg som er åpen for nye og spennende opplevelser. Vi kommer til å sette nye priser i år, men hvis du melder deg på programmet innen 31. august, sikrer du deg fjorårets programpris for ditt utvekslingsår!*

Selv om det fortsatt er en stund til påmeldingsfristen, så er dette et populært program og har begrenset med plasser. Derfor er det lurt å melde seg på tidlig slik at man sikrer seg en plass og har bedre tid til å jobbe med sin søknad.

Som en del av den største organisasjonen i verden som fokuserer på utveksling for ungdom, tilbyr vi utvekslingsprogrammer til mange destinasjoner rundt om i verden. Med vårt Classic-program kan du velge blant følgende steder: USAIrland, Tyskland, Spania, Italia, Frankrike, Réunion, Argentina og Japan.

Meld din interesse i dag og sikre deg den beste prisen for utveksling 2022/2023!

Meld din interesse

*Early Bird-tilbudet for Classic-programmet gjelder kun for utveksling høsten 2022 til destinasjoner vi tilbyr via dette programmet. For å motta tilbudet må du gjennomføre et intervju med Explorius og deretter bekrefte din plass i programmet innen 31. august 2021. Explorius reserverer seg for program -og avgiftsendringer grunnet endrede valutakurser og andre årsaker som ligger utenfor Explorius sin kontroll.

Vær tidlig ute og sikre deg din drømmedestinasjon

I tillegg til å få den beste prisen på utvekslingsåret ditt, er det mange grunner til å bestille så tidlig som mulig.

 • Sikre drømmedestinasjonen din – ungdom over hele verden måtte sette drømmene sine på vent i fjor, og vi kan se at etterspørselen etter utvekslingsprogrammer er store både i Norge og på alle våre kontorer i Europa i år. Vi har et begrenset antall plasser for hver destinasjon, skole, stat, by og område, og alle programmene har første-man-til-mølla-prinsippet. Dersom du vil være garanter en plass til din drømmedestinasjon, bør du starte søknadsprosessen så snart som mulig.

 • Få den beste forberedelsen – det er mange ting å tenke på og ting som skal planlegges når du skal på utveksling. Ved å bestille tidlig får du god tid til å undersøke ditt fremtidige reisemål, fullføre din søknad, få ev. vaksinasjoner og fullføre visumsøknadsprosessen. Du vil også kunne delta på alle våre forberedende møter, slik at du og dine foresatte er informert og best mulig forberedt på det kommende året.
 • Møt andre utvekslingsstudenter - på våre forberedende møter vil du få muligheten til å bli kjent med andre fremtidige utvekslingsstudenter som også ser frem til det samme spennende året som du gjør. De vil være like spente, og deler nysgjerrigheten for et nytt land og kultur. Du vil også få muligheten til å snakke med tidligere utvekslingsstudenter som kan gi deg nyttige tips og råd for ditt kommende utvekslingsår.

Så hva venter du på? Meld din interesse i dag og start søknadsprosessen for utveksling høsten 2022!

Meld din interesse

Reis med vårt Select-program høsten 2022 - motta rabatt på programprisen

I år kan vi tilby deg som er interessert i USA og Storbritannia noen fantastiske Early Bird-tilbud! Les videre for mer informasjon om hvor mye du kan spare på din drømmedestinasjon.

USA - motta en rabatt på 2000 USD!

Prøv Amerikansk fotball på utveksling

USA er den mest populære destinasjonen blant våre studenter, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Sjekk ut vår Instagram og følg oss på Snapchat for et innblikk i hvordan våre nåværende, og tidligere, studenter har det på utveksling i USA “living the American dream”.

Så, hva kan USA tilby våre utvekslingsstudenter?

 • Den verdenskjent high school spirit og morsomme aktiviteter

 • Vennlige og utadvente klassekamerater og vertsfamilier

 • Typiske amerikanskje høytider (for eksempel Halloween og Thanksgiving), samt kjente skoleeventer som Homecoming og Prom

 • Berømte storbyer som Los Angeles, New York, Chicago og Houston.


Bekrefter du din plass i programmet innen 31. august, mottar du en rabatt på hele 2000 USD* (ca. 16 750 NOK)! Påmeldingsfristen er kanskje langt frem i tid, men jo tidligere du søker og bekrefter din plass, jo mer tid har du på søknaden din og jo større sjanse har du får å sikre deg din drømmedestinasjon eller –skole i USA.

Meld din interesse

*Early Bird tilbudet for USA Select gjelder kun for høsten 2022. For å motta tilbudet må du ha et intervju med Explorius, samt bekrefte din plass i programmet innen 31. august 2021. Explorius reserverer seg for program -og avgiftsendringer grunnet endrede valutakurser og andre årsaker som ligger utenfor Explorius sin kontroll. 

STORBRITANNIA - motta en rabatt på 750 GBP!

Utvekslingstudent i London

Opplev sjarmerende Storbritannia. Bli flytende i engelsk og få et helt unikt innblikk i kulturen og hverdagen til britiske ungdom. Til tross for at Storbritannia er et relativt lite land, har de stor innflytelse over hele verden når det kommer til politikk, musikk, mote og språk. Skolesystemet er rangert som et av verdens beste så dette er det perfekte stedet å reise på utveksling.

Dersom du bekrefter din plass i programmet innen 31. august og søker til en av våre tre mest populære skoler, gir vi deg hele 750 GBP (ca. 8 600 NOK) i rabatt på programprisen!*

Du kan velge mellom følgende skoler:

Bekreft din plass i dag og motta den beste prisen på et uforglemmelig år!

Meld din interesse

*Early Bird tilbudet for Storbritannia Select gjelder kun for høsten 2022 og ved reise til enten The College of Richard Collyer, Havant College eller Varndean College. For å motta tilbudet må du ha et intervju med Explorius, samt bekrefte din plass i programmet innen 31. august 2021. Explorius reserverer seg for program -og avgiftsendringer grunnet endrede valutakurser og andre årsaker som ligger utenfor Explorius sin kontroll.

Dette er inkludert i Select-programmet

 • Skolepenger
 • Tur/retur flybilletter fra/til Oslo Lufthavn

 • Plassering i en nøye utvalgt vertsfamilie

 • Forberedende møter før avreise

 • Vertsfamilie eller ansatte som møter deg ved ankomst

 • Velkomstmøte i vertslandet

 • Personlig oppfølgning før og under oppholdet

 • 24/7 tilgjengelighet ved nødstilfelle

 • Veiledning ved søknad om visum

 • Kontaktperson hos Explorius Norge

 • Lokal kontaktperson i vertslandet

 • Explorius diplom etter fullført utvekslingsår

 • Reunion med andre utvekslingsstudenter i Oslo

 

Meld din interesse

 

Hvorfor burde du reise på utveksling?

Utvekslingsstudenter i Sydney

Ved å ta et utvekslingsår:

 • Blir du flytende i et nytt språk.

 • Får du venner fra hele verden.

 • Får du et unikt innblikk og lærdom om en annen kultur.

 • Kan du utforske nye steder eller steder du alltid har drømt om.

 • Opplever du mye nytt som du vil ha stor nytte av i fremtiden, ikke minst i fremtidige studier og karriere.


Som utvekslingsstudent på våre Classic- og Select-programmer bor du hos en nøye utvalgt vertsfamilie. Du deltar i undervisningen som alle andre tenåringer, og du får ofte velge mellom nye og spennende fag. Med Explorius som din organisasjon får du det tryggeste, mest personlige og morsomste utvekslingsåret mulig.

Hva er et utvekslingsår?

One team across the globe

Vi tilhører Educatius Group AB, en stor og veletablert internasjonal utvekslingsorganisasjon, som har søsterselskaper og nære partnerskap i mange land. Dette gjør oss til et fantastisk team som holder til rundt om i verden med et felles mål - om å sikre at hver elev lykkes på reisen!

Les mer om hvorfor du burde sende ditt barn på utveksling med Explorius her.

Følg våre studenter som er på utveksling!

Vi er stolte over at vi kunne sende studenter på utveksling høsten 2020, utvekslingsdrømmen kunne oppfylles! Vi har studenter blant annet i USA, England, Irland, Tyskland og Spania, og du kan følge de både på Instagram og Snapchat! Du kan også lese blogger fra nåværende og tidligere studenter.

 

Meld din interesse i dag!

Høres et utvekslingsår på videregående ut som noe for deg? Meld din interesse i dag via skjemaet nedenfor og sikre deg årets Early Bird-tilbud!

Det er enkelt - start din søknadsprosess i dag!

Meld inn din interesse så vil vi hjelpe deg med å realisere din drøm om å dra på utveksling.