Siste sjanse - Utveksling 2021/2022

Siste sjanse for utveksling høsten 2021 – sikre deg din plass i dag!

Som en utvekslingsstudent med Explorius, får du muligheten til å lære et nytt språk, møte nye venner fra hele verden og få en unik opplevelse som du vil huske resten av livet.

Vi har begrenset med plasser på våre Classic- og Select-programmer. Bestill et gratis og uforpliktende intervju med oss i dag for å sikre deg din plass før påmeldingsfristene går ut!

Storbritannia

London Eye

- Få plasser igjen. Sikre deg din plass i dag!

Opplev livet som en utvekslingsstudent i Storbritannia! Benytt anledningen til å oppdage den imponerende historien og tradisjonene i dette vakre landet. Med sine varme og velkomne innbyggere er det lett å føle seg hjemme her.

Les mer om utveksling i Storbritannia.

Meld din interesse

 

Spania

- Begrenset med plasser. Sikre deg din plass i dag!

Spanias fantastiske klima, vakre natur og avslappende livsstil tiltrekker seg utvekslingsstudenter fra hele verden. Her vil du bli flytende i spansk mens du nyter solen, strendene og storbyene.

Les mer om utveksling i Spania.

Meld din interesse

 

Hvordan vil Covid-19 påvirke mitt utvekslingsår?

Vi har alle tenkt mye på Covid-19-situasjonen det siste året. Vår viktigste prioritet er at du skal føle deg trygg på å reise på et utvekslingsår. Vaksinasjonsprosessen pågår i land over hele verden, og vi ser positive tegn i våre destinasjonsland. Likevel, om det skulle være reiserestriksjoner på tidspunktet for avreise (stengte landegrenser), som forhindrer deg i å reise, vil vi:

  • Tilby deg å reise til en av våre andre destinasjoner.

  • Utsette programmet til et senere tidspunkt (en fleksibel startdato gitt av skolen)

  • Refundere programavgiften (minus depositum).

Følg våre 2020/21 utvekslingsstudenter

Følg gjerne våre nåværende studenter som er på utveksling i skoleåret 2020/2021. Få et innblikk i deres hverdag på Snapchat og Instagram, eller du kan lese om deres opplevelser på studentbloggene våre.

Hvordan sikrer jeg meg en plass for utveksling høsten 2021?

Følg disse enkle stegene for å sikre deg din plass:

  1. Bestill et uforpliktende og gratis intervju med oss.

  2. Du vil så bli kontaktet av oss for å finne en passende tid for ditt intervju.

  3. Aksepter din plass i programmet innen påmeldingsfristen går ut.

Under intervjuet ønsker vi å bli bedre kjent med deg og dine interesser, slik at vi kan hjelpe deg med å finne det beste programmet og destinasjonen for deg.


Meld din interesse