Early Bird 2022 - utveksling i USA

graduation girls

I år kan vi tilby noen fantastiske Early Bird-tilbud via vårt Classic- og Select-program til USA.

Meld deg på vårt Classic-program for høsten 2022 - få 2021 priser

Vårt Classic-program er svært populært blant studenter og er perfekt for deg som er åpen for nye og spennende opplevelser. Vi kommer til å sette nye priser i år, men hvis du melder deg på programmet innen 31. august, sikrer du deg fjorårets programpris for ditt utvekslingsår!*

Selv om det fortsatt er en stund til påmeldingsfristen, så er dette et populært program og har begrenset med plasser. Derfor er det lurt å melde seg på tidlig slik at man sikrer seg en plass og har bedre tid til å jobbe med sin søknad.

Meld din interesse

*Early Bird-tilbudet for Classic-programmet gjelder kun for utveksling høsten 2022 til destinasjoner vi tilbyr via dette programmet. For å motta tilbudet må du gjennomføre et intervju med Explorius og deretter bekrefte din plass i programmet innen 31. august 2021. Explorius reserverer seg for program -og avgiftsendringer grunnet endrede valutakurser og andre årsaker som ligger utenfor Explorius sin kontroll.

 

Reis med vårt Select-program høsten 2022 - motta rabatt på programprisen

 

USA er den mest populære destinasjonen blant våre studenter, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Sjekk ut vår Instagram og følg oss på Snapchat for et innblikk i hvordan våre nåværende, og tidligere, studenter har det på utveksling i USA “living the American dream”.

Så, hva kan USA tilby våre utvekslingsstudenter?

• Den verdenskjent high school spirit og morsomme aktiviteter

• Vennlige og utadvente klassekamerater og vertsfamilier

• Typiske amerikanskje høytider (for eksempel Halloween og Thanksgiving), samt kjente skoleeventer som Homecoming og Prom

• Berømte storbyer som Los Angeles, New York, Chicago og Houston.

Bekrefter du din plass i programmet innen 31. august, mottar du en rabatt på hele 2000 USD* (ca. 16 750 NOK)! Påmeldingsfristen er kanskje langt frem i tid, men jo tidligere du søker og bekrefter din plass, jo mer tid har du på søknaden din og jo større sjanse har du får å sikre deg din drømmedestinasjon eller –skole i USA.

Meld din interesse

*Early Bird tilbudet for USA Select gjelder kun for høsten 2022. For å motta tilbudet må du ha et intervju med Explorius, samt bekrefte din plass i programmet innen 31. august 2021. Explorius reserverer seg for program -og avgiftsendringer grunnet endrede valutakurser og andre årsaker som ligger utenfor Explorius sin kontroll.

Meld inn din interesse i dag!

Det er enkelt - start din søknadsprosess i dag!

Meld inn din interesse så vil vi hjelpe deg med å realisere din drøm om å dra på utveksling.