Ta det neste steget mot et utvekslingsår

students-in-sports-arena-wearing-orange

Book en gratis og uforpliktende veiledningssamtale med Explorius

Den enkleste måten å få mer informasjon om et utvekslingsår er å booke en veiledningssamtale med oss. Vi har jobbet i utvekslingsindustrien i snart 20 år og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha. Kanskje vet du allerede vet hvor du vil reise, eller vil du bare ha mer informasjon om hva et utvekslingsår er? Vi er her for å veilede deg gjennom hele prosessen.

Vil du vite mer om våre tilbud og muligheter?

Under møtet vil vi fortelle deg mer om våre destinasjoner, tilbud, støtte fra Lånekassen, og mulighet for scholarship.

Akuratt nå: Super Early Bird-tilbud på alle utvekslingsprogrammer 2023/24

Nå kan du som booker ditt utvekslingsår 2023/24 booke til 2022-priser! Tilbudet gjelder på alle våre Classic-programmer, uansett hvilken distasjon du velger. 

Programprisene økes 1.juni 2022. Bestiller du før det kan du sikre deg programprisene fra 2022 på den destinasjonen du velger. Ikke mist sjansen til å booke til årets beste pris! 

Tilbudet gjelder frem til 30.april 2022. Book en samtale med oss så snart som mulig, for å få mer informasjon om Early Bird-tilbudet. 

Book et møte med oss

 

Hvilket utvekslingsprogram er best for deg?

Explorius tilbyr utvekslingsprogrammer i hele 15 land med flere forskjellige programalternativ. Vi tilbyr tradisjonelle og skreddersydde utvekslingsprogrammer, og jobber sammen med deg for å finne det programmet som passer dine behov og ønsker best. 


Vi kan fortelle deg mer om hvordan er det å bo med en vertsfamilie eller på boardingskole. Kanskje ønsker du å fortsette med favorittsporten din i løpet av utvekslingsåret. Vi gir deg innsikt i forskjellen på Classic og Select-programmene. Forteller deg mer om hvordan skolehverdagen ser ut og hva som er vanlig å gjøre på fritiden på nettopp din drømmedestinasjon. 

Meld deg på en uforpliktende veiledningssamtale i dag

Veiledningssamtalen er gratis og uforpliktende. Du kan velge å møte oss online eller personlig. Vi vil gi deg en god forståelse av våre utvekslingsprogrammer og destinasjoner, og finne det alternativet som er rett for nettopp deg!  

Planlegg en samtale ved å sende inn skjemaet nedenfor. Vi gleder oss til å bli kjent med deg