Explorius plasseringsgaranti 2022

Til tross for disse eksepsjonelle utfordringene, så sviktet Explorius aldri studentene sine. Plasseringsgarantien vår betyr at 100% av utvekslingsstudentene som melder seg på utvekslingsprogram, skoleåret  2022, er garantert programplassering. Hvis tilstandene gjør at førstevalget ikke er tilgjengelig, blir studenten oppgradert til et alternativt program av samme eller høyere verdi, uten tillegg i programprisen.

One Team Across the Globe

"One Team Across the Globe" betyr at vi har høy grad av innflytelse på programmene våre. Partnerorganisasjonene våre har mange års erfaring med å drive utvekslingsprogrammer i USA, Storbritannia, Irland, Canada, Australia og Europa. Og ansatte og kolleger over hele verden jobber sammen for å ta vare på studentene våre - fra her i Norge til plasseringen din i utlandet. 

Det vil si at hvis en students opprinnelige High School plassering ikke er mulig, vil vi alltid kunne oppgradere dem til et annet alternativ. 

Ønsket om å berike livet sitt med et utvekslingsprogram er sterkere enn noensinne. Vi håper selvsagt på ukompliserte reiser og utvekslinger. Men dersom det skulle skje noe uforberedt, vil teamet vårt, verden rundt, være med deg hvert steg på veien - uansett hvor du velger å studere og uansett hva du kommer til å støte på. 

Bestill i dag for å sikre deg en plass i 2022.