Siste sjanse - Utvekslingsår i USA 2021/2022

Sikre deg din plass for utveksling i 2021/2022 før det er for sent – reis på utveksling til USA!

Opplev den kjente high school-spirit ved å ta et utvekslingsår i USA! Som utvekslingsstudent får du muligheten til å feire Thanksgiving, oppleve prom og leve som en amerikansk high school-student. Vårt USA Classic-program er allerede utsolgt, men vi har fortsatt plasser på våre andre spennende programmer.

USA Boarding Exchange – få plasser igjen

school spirit

Boarding Exchange er et rimelig program som er perfekt dersom du er interessert i å bygge et internasjonalt nettverk under utvekslingsåret ditt. Her vil du bo på en boarding school (internatskole) med fasiliteter, venner, lærere og klasser innen kort gangavstand. Vi har nå kun ni plasser igjen til årets program - søk nå for å sikre deg din plass!

Les mer om USA Boarding Exchange.

Søk på USA Boarding Exchange

USA Select High School - fortsatt plasser igjen

Vårt USA Select high school-program er for deg som allerede har en klar visjon om hvordan du ønsker ditt utvekslingsår i USA skal være. I dette programmet får du velge den perfekte skolen for deg og dine interesser. Kanskje du vil drive med en bestemt sport, studere et spesifikt fag eller bli plassert i en av de mest populære byene i USA. Det er ditt utvekslingsår, så det er ditt valg!

Eksempler på Select-skoler

Her er noen eksempler på skolene vi kan tilby deg dersom du reiser med vårt Select-program. Dette er bare et lite utvalg av alle skolene som er tilgjengelige for det kommende studieåret. Vi hjelper deg med å finne den perfekte skolen for deg basert på dine ønsker og behov. Ta kontakt med oss, så kan vi vise deg de beste tilgjengelige alternativene for deg.

El Camino Real Charter High School, California

El Camino Real Charter High School ligger i Woodland, en forstad i Los Angeles. Skolen tilbyr et bredt utvalg av AP-kurs og har flere moderne fasiliteter, inkludert et teater, bibliotek og flere forskjellige idrettsanlegg. Skuespillere som Tiffany Haddish og America Ferrera er tidligere studenter ved skolen. Videre har de et av de mest fremragende atletiske programmer i området, der lagene innen langrenn, fotball og tennis har vunnet mesterskap.

Les mer om El Camino Real Charter High School.

Indian River Charter High School, Florida

Indian River Charter High School ligger i vakre Vero Beach som er godt kjent for golf, vannsport og ikke minst, sine vakre strender. Skolen tilbyr flere moderne fasiliteter på campus og et bredt utvalg av fag og aktiviteter for sine studenter, som for eksempel TV-produksjon, bryting, animasjon, keramikk og tennis. Dette er en populær skole blant norske studenter og et sted de trives godt.

Få et innblikk i hvordan Nora og Julie har det som utvekslingsstudenter på Indian River - sjekk ut vår Instagram Highlight som heter Vero Beach.

Les mer om Indian River Charter High School.

Alameda Unified School District, California

Alameda Unified School District ligger kun 30 minutter fra storbyen San Francisco og er sett på som et av de mest velstående, teknologiske og naturlig vakre regionene i USA. På campus finner du flotte fasiliteter som idrettsbaner, mediesentre og svømmebasseng. Videre har skolen et bredt utvalg av spennene muligheter innen sport og kreative fag, som dans, drama og multimedia kunst.

Les mer om Alameda Unified School District.

Les mer om USA Select High School.

Søk på USA Select

Hvordan påvirker Covid-19 utvekslingsåret mitt?

Vi har alle tenkt mye på Covid-19-situasjonen det siste året. Vår viktigste prioritet er at du føler deg trygg når du skal ta et utvekslingsår. USA har startet sitt vaksinasjonsprogram, og den nye administrasjonen har et mål om å gi 100 millioner vaksiner i løpet av 100 dager. De er allerede godt på vei til å nå sitt mål, da de i løpet av februar utførte rundt 1.7 millioner vaksinasjoner per dag.

Men, dersom det skulle være reiserestriksjoner (stengte landegrenser) ved avreise, vil vi:

  • Tilby deg å reise til en av våre andre destinasjoner.

  • Utsette programmet til et senere tidspunkt (en fleksibel startdato gitt av skolen)

  • Refundere programavgiften (minus depositum).

Følg våre 2020/21 utvekslingsstudenter 

Følg gjerne våre nåværende studenter som er på utveksling i skoleåret 2020/2021. Vi har Takeovers både på Snapchat og Instagram, eller du kan lese om deres opplevelser på studentbloggene våre.

Hvordan sikrer jeg meg en plass for utveksling høsten 2021?

Følg disse enkle stegene for å sikre deg din plass:

  1. Bestill et uforpliktende og gratis intervju med oss

  2. Du vil så bli kontaktet av oss for å finne en passende tid for ditt intervju.

  3. Aksepter plassen din i programmet før påmeldingsfristen går ut.


Under intervjuet ønsker vi å bli bedre kjent med deg og dine interesser, slik at vi kan hjelpe deg med å finne det peste programmet og destinasjonen for deg.

Avtal intervju

Er du interessert i noen av våre andre destinasjoner? Her finner du en liste over land som fortsatt har plasser igjen for skoleåret 2021/2022.