Black November hos Explorius

Vi tilbyr fri avbestilling fram til den 1 mars 2023!

Med vårt unike Black November-tilbud ønsker vi å gi deg følelsen av trygghet imens du fortsetter å planlegge High School-eventyret ditt.

Derfor tilbyr vi alle studenter som bekrefter sin plass i tidsrommet 8 november – 5.desember gratis avbestilling frem til 1 mars 2023*, dersom du ikke mottar forhåndstilsagn fra rådgiver.

Det betyr at dersom det skulle vise seg at rådgiver på din videregående skole ikke utsteder forhåndstilsagn for utvekslingsåret ditt, kan du kostnadsfritt avbestille din plass.

Gå ikke glipp av muligheten til å sikre deg en plass med vårt Black November-tilbud.

Begynn planleggingen av utvekslingseventyret med en av våre High School-eksperter i dag!

*Kampanjen gjelder mellom 8 november og 5 desember 2022.

Fordeler med å være tidlig ute

  • Sikker drømmedestinasjon
    Med stor pågang og høy etterspørsel for utvekslingsåret 2023, har vi et begrenset antall plasser for hver destinasjon, skole, stat og område. Med andre ord; tidlig påmelding, større sjanse for en plassering på de mest ettertraktede plasseringene.
  • Bedre forberedningstid og tjuvstart på møte med andre utvekslingsstudenter
    Vår siste brukerundersøkelse viser at 100% av studentene som deltok i forberedende møter og i ulike workshops var fornøyde med forberedelsene, og føler at de fikk større utbytte av utvekslingsåret. En tidlig påmelding vil gi deg gode forutsettinger for å både lykkes underveis i oppholdet og bli kjent med andre utvekslingsstudenter i forkant.
  • Sikker Black November-tilbud
    Bekrefter du plassen din i tidsrommet 8 november – 5 desember, vil du sikre deg Black November-tilbudet vårt og muligheten til å avbestille helt kostnadsfritt frem til 1.mars 2023.
Avtal konsultasjon

Bare hos Explorius – 100% avreisegaranti

Vi er den eneste utvekslingsorganisasjonen i verden med 100% avreisegaranti.

Avreisegarantien gjør at vi med stolthet kan sikre drømmen om utveksling for alle våre studenter. Dette er mulig fordi Explorius er en del av Educatius Group – ett av verdens fremste og betrodde organisasjoner innen internasjonal skoleutveksling.

Du kan føle deg trygg når du velger å reise på utveksling med oss.

Kom i gang med planleggingen av utvekslingseventyret med en av våre High School-eksperter i dag

Ta første steget mot ditt utvekslingseventyr og bestill en gratis veiledningskonsultasjon. Her får du eksperthjelp og svar på alle dine spørsmål rundt utveksling, samtidig som vi lærer hverandre å kjenne.

*” indikerer påkrevde felt

Fødselsdato*
Hidden
Er du student eller foresatt?*
Hidden
Hidden
Håndtering av personopplysninger*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Avtal konsultasjon