Early bird-tilbud: Utvekslingsår på high school

Bli utvekslingsstudent 2023/24 – utvekslingsår til Early Bird-pris

Vi på Explorius jobber med å hjelpe studenter å oppfylle drømmen sin om et fantastisk utvekslingsår i et nytt og spennende land. Med programmer i 15 land kan du være sikker på å finne en destinasjonen som oppfyller dine ønsker og forventninger.

Bestill nå for 2023/2024 – få 2022-priser! Programrprisene økes 29. august, bestiller du før det, vil du kunne sikre deg programprisene fra 2022 på den destinsajonen du velger. Mist ikke sjansen til å booke til årets beste pris! Send inn din intresse for skoleåret 2023/24 i dag.

Begynn planleggingen av ditt utvekslingsår med oss i dag!

banner-img

Early Bird-tilbud på alle Classic-program

Ja, du leste rett! Vårt Early Bird-tilbud er uten tvil det beste prisalternativet vi kan tilby for utvekslingsåret ditt. Alle programmene våre er svært etterspurt og noen av dem er allerede utsolgt! Søknadene renner inn, og det er begrenset med plass, så vi anbefaler derfor at du bestiller i dag, for å sikre deg din plass!

Bestill nå for 2023/2024 – få 2022-priser! Programpriserne økes 29. august, bestiller du før det, vil du kunne sikre deg programprisene fra 2022 på den destinasjonen du velger.  Mist ikke sjansen til å booke til årets beste pris! Send inn din intresse for skoleåret 2023/24 i dag.

Våre high school-eksperter er alltid klare til å fortelle deg mer om tilbudet og det store utvalget av destinasjoner.

Se priser for alle destinasjoner her.


Begynn planleggingen i dag

Book en gratis konsultasjon hos Explorius high school-eksperter i dag og gjør drømmen din om et utvekslingsår til virkelighet.

Ekspertene våre vil gi deg mer informasjon gå gjennom neste trinn i prosessen. Utforsk alternativene dine og begynn å planlegge utvekslingsåret med oss ​​i dag!

Søk tidlig og få den beste prisen på ditt utvekslingsår 2023/24

Her kommer flere grunner til å booke en veiledningssamtale og reservere din plass snarest mulig: 

 • Sikre deg drømmedestinasjonen
  Etterspørselen etter utvekslingsprogram er høy for skoleåret 2022/23. Noen destinasjoner er allerede utsolgt, og vi forventer at trenden fortsetter gjennom 2023/2024. Vi har et begrenset antall plasser til hver destinasjon, skole, stat, by og område og alle programmer følger førstemann-til-mølla-prinsippet. Vi ønsker at du skal få muligheten til å sikre deg en plass til din drømmedestinasjon, derfor anbefaler vi deg å bestille ditt utvekslingsprogram snarest mulig. Med et utvekslingsår i ryggen kommer du til å samle på deg erfaringer som varer livet ut.
 • De beste forberedelsene! 
  Det er mye å tenke på og planlegge når man skal på utveksling. Ved å bestille tidlig vil du ha god tid til å undersøke din fremtidige destinasjon. Du kan for eksempel trenge å vaksinere deg eller gå gjennom en visumsøknadsprosess. Du kan også delta på alle forberedelsesmøtene våre, og workshops for å forberede deg på best mulig måte før du ankommer vertslandet.
 • Møt andre utvekslingsstudenter og oppdag verden!
  Under våre forberedelsesmøter og workshops vil du møte og bli kjent med andre utvekslingsstudenter som ser frem til det samme eventyret som deg. De vil være like spent som deg for det kommende eventyret og dele din interesse og nysgjerrighet for å bli kjent med et nytt land og en ny kultur. Du vil også få muligheten til å snakke med tidligere studenter og få verdifulle råd for det kommende utvekslingsåret.

Våre destinasjoner og utvekslingsprogram

Som en del av den største organisasjonen i verden med som kun fokuserer på high school-program, er vi One team across the globe og tilbyr muligheten til å velge mellom et stort antall destinasjoner verden over. 

Les mer om våre destinationer: USACanadaEnglandIrlandTysklandSpania

FrankrikeRéunionItaliaJapan og Kina.

Et utvalg av våre high school-program: Classic High SchoolSelect High School og Boarding School.

Hvorfor dra på utveksling?

Å dra på utveksling betyr at du: 

 • Får venner fra hele verden
 • Blir flytende i et nytt språk
 • Lærer om en annen kultur med andre tradisjoner enn vi har i Norge
 • Får oppleve nye steder!
 • Får erfaringer som du vil ha stor nytte av i fremtiden, ikke minst som student eller i fremtidig karriere

Som utvekslingsstudent bor du enten med en vertsfamilie eller på skolens campus. Du er med i undervisningen som vanlige tenåringer i vertslandet, og du kan ofte velge mellom nye og spennende fag. Velger du Explorius som din organisasjon får du det tryggeste, mest personlige og morsomste utvekslingsåret mulig!

Hva er et utvekslingsår?

One team across the globe

Explorius tilhører Educatius Group AB, som er en stor, etablert, internasjonal organisasjon, og vi har søsterorganisasjoner i mange land, verden over. Dette skaper et utrolig team, uansett hvor i verden man jobber, har vi ett felles mål; å se til at hver student får et velykket utvekslingsår. Sammen er vi One team across the globe!

https://explorius.se/wp-content/uploads/sites/2/2022/05/students-in-new-york-city-at-year-end-camp-600x400px.png

Følg utvekslingsstudentene våre på deres eventyr

Vi er stolte over å ha hjulpet ungdom med å komme i gang og oppleve high school- drømmer også høsten 2021! Vi har elever i mange land og du kan følge dem på deres eventyr og i hverdagen deres på TikTokInstagram og Snapchat hvor de tar forteller og deler opplevelsene sine direkte fra sin destinasjon!

Schema på takeovers

Early Bird: utvekslingsåret 2023/24

Send oss dine opplysninger eller ring oss på telefon: 21 37 75 09, så forteller vi mer!

*” indikerer påkrevde felt

Hidden
Er du student eller foresatt?
Fødselsdato
Hidden
Håndtering av personoplysninger*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Avtal konsultasjon