Boardingskole-programmet

Alt du trenger rett rundt hjørnet

Hvis du vil ha en unik akademisk erfaring mens du bor på et sted som minner om et all-inclusive feriested, da kan boardingskole være noe for deg. Her vil du bo midt på campus, bare noen steg unna klasserommene dine, skolens treningssenter, og andre fasiliteter. Du vil ha sunne måltider hver dag, fritidsaktiviteter på området, og skoleundervisning i verdensklasse. Livet på campus er en unik opplevelse som bare er mulig å oppleve hvis du går på boardingskole.

Learn for life på boardingskoler i USA, England, Irland, Canada, Australia, New Zealand, Frankrike, Spania og Italia.

Boardingskoler er kjent for gode akademiske programmer som forbereder studentene på å begynne på noen av verdens beste høyskoler og universiteter. Men mange tilbyr også fasiliteter, kurs og aktiviteter du ikke finner på andre videregående skoler. Vi har plassert studenter på boardingskoler som tilbyr et globalt entreprenørskapsprogram, pre-profesjonell ballett eller flytimer på en privat flystripe. Noen har til og med rideprogrammer med stall og hester rett på campus. Tenk deg hva du kan oppleve og lære i boardingskole.

Klarer du ikke å velge blant alle de flotte alternativene? High school-ekspertene våre er her for å hjelpe

Det er så mange programmer og fasiliteter du bør vurdere når du velger en boardingskole. La våre utvekslingseksperter hjelpe deg med å ta det riktige valget, basert på dine personlige og akademiske mål.

Boardingskole programdetaljer

Tilgjengelige land: USA, England, Irland, Canada, Australia, New Zealand, Frankrike, Spania og Italia

Alder: 13-19

Bosted: I hybel på skolens campus, med voksent tilsyn 24/7

Varighet: Skoleår, semester, flere år eller korttid

Oppfølging: Kontinuerlig oppfølging fra vårt One Team Across the Globe

Områdevalg: Ja, du kan velge nøyaktig den skolen du vil!

Utenlandsk vitnemål? Mulig på mange skoler i USA, og noen i andre land

Hvem er det for: Studenter som ønsker noe helt spesifikt, eller vil ha særlig fokus på et høyt akademisk nivå

En opplevelse for livet

Utveksling er en opplevelse for livet, som vil forme fremtiden din. Sjekk ut denne korte guiden for å planlegge ditt utvekslingsår. Book deretter et gratis møte med oss, for å gjøre om drømmen til virkelighet.

Med skolen rett rundt hjørnet

As a Boarding School exchange student, your home is right on campus. You get to sleep in a bit because your first class is, literally, right around the corner. You’ll have an instant community of local and international students who are your classmates, neighbours and perhaps even your roommates. I tillegg vil du få servert måltider hver eneste dag.

Boarding school til lavest mulig pris

Vårt USA Boarding Exchange-program lar deg oppleve et høyt akademisk nivå, mange spennende aktiviteter, gode og tilrettelagte fasiliteter, og et unikt fellesskap, som man ikke finner et annet sted enn på boardingskole. Alt dette får du hos oss, til en brøkdel av hva det ville kostet til vanlig. Du velger sport, fag, kunst, språk eller område, og deretter vil våre high school-eksperter matche deg med en skole som passer akkurat for deg.

Start planleggingen

Send oss ​​dine detaljer og en av våre high school-eksperter kontakter deg for en personlig og gratis konsultasjon. La drømmen bli virkelighet!

*” indikerer påkrevde felt

Fødselsdato
Ønsker du å ta amerikansk high school-diplom?*
Hidden
Hidden
Er du student eller foresatt?*
Hidden
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Avtal konsultasjon